Pametne platforme

Preuzmite besplatno PC igru Fallout: New Vegas - Ultimate Edition

Autor Igor Martić

Osjetite vrućinu u New Vegasu, gradu sanjara

Izvor: Epic Games

New Vegas - Ultimate Edition sadrži sadržaj za odrasle koji se preporučuje samo za osobe starije od 18 godina pa uzmite u obzir tu činjenicu ako niste punoljetni.

Čak ni nuklearne padavine nisu mogle usporiti vrevu Sin Cityja. Istražite ogromna prostranstva pustinjske pustoši i pogledajte Veliki jugozapad kakav se samo mogao zamisliti u Falloutu. To je tip grada u kojem kopate sami sebi grob prije nego vas upucaju u glavu i ostave da umrete... i to prije nego što stvari stvarno postanu ružne.

To je grad sanjara i očajnika kojeg razdiru zaraćene strane koje se bore za potpunu kontrolu nad ovom pustinjskom oazom. To je mjesto gdje prava vrsta osobe s pravom vrstom oružja može stvarno stvoriti ime za sebe i usput steći više od neprijatelja ili dva.

Izvor: Epic Games

Predstavljanjem Ultimate Editiona, Bethesda Softworks nudi vam priliku da udvostručite i dobijete potpuni paket zabave u New Vegasu. Po prvi put u jednom paketu možete dobiti sav Fallout: New Vegas sadržaj uključujući kompletan paket vrlo hvaljenih dodatnih sadržaja: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues i Lonesome Road.

Bit ćete naoružani najnovijim spremištem jedinstvenog oružja, vrsta streljiva i recepata iz najnovijih paketa dodataka: Courier's Stash i Gun Runners Arsenal.

Bez obzira jeste li iskusni istraživač Mojavea ili igrate igru po prvi put, vidjet ćete da postoji više prijatelja i neprijatelja koje možete steći, više posljedica za vaše postupke i više prilika da živite u slavi ili sramoti diljem Wastelanda. Odluke koje donesete bit će ključne za vaš opstanak kao i uvijek.

Izvor: Epic Games

Svijet New Vegasa prostraniji je nego ikada. Svako novo posebno područje predstavlja svježi skup razgranatih zadataka, izvanredne osobnosti i više prilika da glumite Spasitelja ili Pariju domorocima New Vegasa.

Igra Fallout: New Vegas - Ultimate Edition je besplatna za preuzimanje na PC računalo do 1. lipnja 2023. godine, a inače košta 19,99 eura. Za igranje će vam biti potrebno PC računalo s minimalno 2 GB radne memorije i 10 GB slobodnog prostora na disku. Bit će Ok i ako na računalu imate stari Windows 7 ili Vista pa čak i prastari XP.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI