NOVE IGRE

APPLE ARCADE: Igrajte šah, brinite se o kravama i svinjama

Autor Davor Dakić

U Appleovoj pretplatničkoj gaming usluzi nalaze se baš zanimljivi naslovi

Izvor: Apple

Gaming naslovi mogu se igrati na iPhoneu, iPadu, Mac računalima i preko Apple TV usluge.

Chess Universe+ (Tilting Point)

Izvor: Apple

Igra je idealna za ljubitelje šaha koji svoju igru žele podići na višu razinu. Izgrađen od strane šahovskih velemajstora i stručnjaka za igre Chess Universe+ može se igrati i online i offline, gdje početnici i stručnjaci podjednako mogu razviti svoje vještine i popeti se na ljestvici najboljih.

Disney Coloring World+ (StoryToys)

Izvor: Apple

Obožavatelji Disneyja mogu pustiti mašti na volju bojanjem svojih omiljenih Disneyjevih i Pixarovih likova. Koristeći razne kistove, bojice, markere i čarobne alate igrači mogu prilagoditi svoje likove i stvoriti vlastite jedinstvene verzije klasičnih Disneyevih scena.

Jednom kada je lik ukrašen postaje naljepnica koja se može staviti i igrati s njom u čarobnim 3D knjigama naljepnica. Sa svakom dovršenom stranicom više likova i stranica se otključava za beskrajnu zabavu i kreativnost.

Disney Getaway Blast+ (Gameloft)

Izvor: Apple

Slagalica prikazuje omiljene Disneyjeve i Pixarove likove. Igrači će spajati i pucketati mjehuriće, obnavljati i dizajnirati jedinstvene otoke i usput upoznavati nove prijatelje. Sakupljat će ljupke likove poput Stitcha, Else i Maleficenta i dizajnirati svoje otoke za odmor u ekscentričnom Disneyevom stilu. Uživajte u Disneyevoj čaroliji i šarmantnoj umjetnosti u puzzle avanturi.

Farming Simulator 20+ (Softver GIANTS)

Izvor: Apple

Iskusite uzbuđenja i izazove vođenja farme. Uberite razne usjeve, od pšenice i ječma do pamuka i suncokreta i brinite se o kravama, svinjama, ovcama i konjima. Prodajte proizvode na dinamičnom tržištu i uložite zaradu u dodatne strojeve i proširenje farme.

S više od 100 realističnih vozila i alata vodećih marki kao što su John Deere, Case IH i Massey Ferguson igrači kroz Farming Simulator 20+ mogu uroniti u iskustvo uzgoja kao nikada prije.

Getting Over It+ (Bennett Foddy)

U ovom izazovnom platformeru igrači se penju na ogromnu planinu samo s čekićem dok su zaglavljeni u loncu. Igra temeljena na fizici osmišljena je da bude teška, sa svakim padom i neuspjehom koji rezultiraju počinjanjem od dna. Planinari koji dosegnu vrh planine mogu se zauvijek promijeniti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI