NOVO IZDANJE

ADVANCED TECHNOLOGY DAYS: AI, podaci i strojno učenje, cloud, sigurnost

Autor Krunoslav Ćosić

Krajem studenog u Zagrebu će se održati jedna od najdugovječnijih i najuglednijih ICT konferencija

Izvor: JanHumski/JJPhotography/2016

Konferencija će u svom punoljetnom izdanju donijeti vrhunski sadržaj podijeljen u 5 paralelnih programskih smjerova te okupiti predstavnike regionalne IT zajednice. Kroz 60 predavanja ključne teme bit će primijenjena umjetna inteligencija, podaci i strojno učenje, cloud infrastruktura, razvoj softvera i kibernetička sigurnost.

Domaća ICT industrija u javnosti je prepoznata kao jedna od najinovativnijih te ima sjajnu međunarodnu reputaciju. Upravo su dvije hrvatske tvrtke ostvarile status prva dva unicorna u regiji, a u konkurenciji za prestižnu titulu trećeg je više domaćih tvrtki, što dovoljno govori o razini aktivnosti unutar industrije.

Izvor: Advtechdays

18. Advanced Technology Days donose predavanja u režiji stručnjaka iz vodećih domaćih tvrtki, ali i više o globalnim trendovima uz goste predavače iz inozemstva. Sadržaj konferencije kreirat će se putem nominacija predavanja.

Svi zainteresirani će na web stranici https://www.advtechdays.com/ moći nominirati svoje predavanje u razdoblju od 15. svibnja do 15. rujna te konkurirati za prestižan status ATD predavača. Kriteriji za odabir su stručnost i aktualnost teme, a svi potencijalni predavači svoje predavanje moći će prijaviti putem konferencijske web stranice.

Advanced Technology Days 2023. održat će se 29. i 30. studenog 2023. u Cinestar Arena Centru u Zagrebu.

Izvor: JanHumski/JJPhotography/2016

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI