Pametne platforme

ISPROBAJTE LAMBORGHINI REVUELTO: Kroz igru Asphalt 9: Legends

Autor Krunoslav Ćosić

Novi model iz Sant'Agata Bolognese postiže brzine veće od 350 km/h te ubrzava za 2,5 sekundi

Izvor: Youtube

Uskoro će 60. godišnjica marke Lamborghini. Povod je to za predstavljanje model aRevuelto, prvog hibridnog supersportskog automobila (HPEV odnosno High Performance Electrified Vehicle).

S modelom Revuelto Lamborghini postavlja nova mjerila u performansama, ugrađenoj tehnologiji i užitku u vožnji, a uzbuđenje koje pruža Revuelto postiže se zahvaljujući pogonskom sklopu koji daje ukupno 1015 KS, kombinirajući snagu potpuno novog 12-cilindričnog (V12) motora s unutarnjim izgaranjem s tri elektromotora visoke gustoće i revolucionarnim poprečnim e-mjenjačem s dvostrukom spojkom.

Izvor: Lamborghini

Automobil se u ovom trenutku ne može kupiti, ali kroz mobilnu igru Asphalt 9: Legends možete provozati najnoviji superautomobil tijekom eventa lansiranja koji se odvija istovremeno u igri kao i u stvarnom svijetu.

U periodu od 13. do 26. travnja igrači mogu ekskluzivno otključati Lamborghini Revuelto sudjelovanjem u posebnom događaju unutar igre dostupne preko AppGallery trgovine. Ne samo što je ovo prva mobilna igra koja igračima nudi uzbuđenje vožnje ovog showstoppera već ona također označava povijesni trenutak u kojem novi automobile premijerno pokazuje svoj karakteristike na stvarnim cestama, ali i u virtualnom svijetu.

Izvor: Youtube

Izvor: Huawei

Svi ljubitelji trkaćih igara na AppGallery sada mogu testirati jedan od najhvaljenijih superautomobila u izvanrednoj igri Asphalt 9: Legends. Kako bi osigurali svoju virtualnu vožnju igrači će morati završiti prvu fazu posebnog događaja Lamborghini Revuelto u Asphalt 9: Legends. Nakon toga će imati priliku dodati Lamborghini Revuelto u svoju garažu prestižnih vozila te mogu nastaviti napredovati u događaju kako bi otključali različite skinove, nagrade u igri ili čak one stvarne koje daje sam Lamborghini.

Igrica Asphalt 9: Legends premijerno je objavljena u srpnju 2018. te virtualno stavlja igrače za volane stvarnih automobila elitnih proizvođača kako bi se utrkivali s njima kroz dinamične lokacije napravljene prema onima iz stvarnog života.

Igrači mogu napredovati dovršavajući razine u solo načinu rada ili odmjeriti snage s do 8 igrača u načinu rada za više korisnika. Igrači čak mogu stvoriti vlastite trkaće klubove i regrutirati druge da im se pridruže u njihovoj potrazi da postanu najbolji na svijetu. Asphalt 9: Legends se može preuzeti putem AppGallery.

Asphalt 9 - New Lamborghini Revuelto Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI