OPASNI GRAD

DYING LIGHT ENHANCED EDITION: Postapokaliptični svijet kojim vladaju zombiji

Autor Igor Martić

Poboljšano izdanje Dying Light je ocijenjeno s visokom ocjenom 4,7

Izvor: Epic Games

Namijenjena za starije od 18 godina video igra Dying Light: Enhanced Edition je sve što vam je potrebno za početak vaše avanture u postapokaliptičnom svijetu kojim vladaju zombiji. Sadrži proširenje s buggyjem, dodatni način igre, dvije dodatne karantenske zone i dva paketa.

Doživite Dying Light u njegovom konačnom obliku, s bezbrojnim poboljšanjima igranja. Tražite resurse, izrađujte oružje i učinite sve da preživite u gradu koji je uništio zombi virus. Ova ogromna ekspanzija uvodi nova otvorena područja i kolica koja se mogu potpuno mijenjati. Pretvorite ih u smrtonosna oružja i otkrijte tajnu iza tajanstvenog kulta Djece sunca.

Izvor: Epic Games

Igra uključuje sav sadržaj objavljen u prvoj godini podrške uključujući način rada za više igrača “Be The Zombie” i “The Bozak Horde”, dodatne misije ekskluzivne predmete i mnogo više. Za igranje će vam biti potrebno minimalno 40 GB slobodnog prostora na disku, 4 ili 8 GB radne memorije, barem Intel Core i3-2500 na 3,3 GHz odnosno AMD FX-8320 na 3,5 GHz takta procesora.

U Epic Games trgovini je video igra Dying Light: Enhanced Edition besplatna za preuzimanje do 13. travnja 2023. godine, a zatim će se naplaćivati 29,99 eura te nemojte propustiti priliku za novu Windows igru u vašoj kolekciji.