BUDITE GUSAR

BLAZING SAILS: Izborite se za opstanak u piratskoj video igri

Autor Ivan Vukić

Stvorite vlastitog jedinstvenog gusara i svoj brod u igri koja uskoro stiže u Epic Games trgovinu

Izvor: Epic Games

U brzoj piratskoj PvP Windows igri Blazing Sails borite se za opstanak. Udružite se s drugim igračima kako biste zapovijedali svojim moćnim brodom. Istražite različite načine igre, karte, oružja, vrste brodova i više toga dok eliminirate druge posade u epskim bitkama na kopnu i moru.

U lovu na blago vi i vaša ekipa morate pretraživati otoke u potrazi za škrinjama s blagom. Blago se može predati na jednoj od dvije ispostave u središtu karte, u zamjenu za zlato. Potrebno je od svojih neprijatelja skupiti što više zlata, kako biste pobijedili.

Battle Royale nudi jedinstven pogled na žanr. Uživajte u dinamičnoj mješavini bitki na suhom i epskih pomorskih bitaka. Potopite svaku drugu posadu kako biste izašli kao pobjednici.

Izvor: Epic Games

Umorni ste od pljačke? Nema problema! Skočite ravno u akciju u potpuno novom načinu igre Galleon Conquest. Doživite bitke kao u filmovima, lomite gusare, potopite druge brodove i zarobite zastave za pobjedu.

Zajedno sa svojim kolegama iz posade morat ćete upravljati, popravljati i opskrbljivati svoj brod dok opsjedate neprijateljske posade. Komunikacija i suradnja bitni su za pobjedu. Različite vrste brodova nude izrazito različite stilove igre za vašu posadu.

Izvor: Epic Games

Brigantine je klasik - s trupom koji može podnijeti udarac i s ozbiljnom vatrenom moći. Junk Ship je manji, brži i ima prednji top za odvažne frontalne napade. Bomb Vessel posebno je moćan na velikim udaljenostima sa svojim jedinstvenim minobacačkim topom. Za manje ekipe postoji Sloop za 2 igrača. Ali neka vas njegova veličina ne zavara! Sloop se lako može nositi s većim brodovima za 4 igrača.

Promijenite svoj stil igre na temelju oružja s kojim pljačkate. Odvezite se do vraninog gnijezda sa svojim pouzdanim strijelcem ili se ukrcajte na neprijateljski brod s legendarnim mačem mora koji krade živote. Tražite nešto eksplozivnije? Isprobajte top s ramena ili bacač ribe.

Izvor: Epic Games

Ne postoje dva ista broda ili gusara. Pokažite svoj plijen s nizom prilagodljivih dijelova, odjeće i dodataka - izvezene jakne, pozlaćeni trupovi, zlatne nogice - stvarno ćete se dotjerati. Video igra Blazing Sails zahtijeva 16 GB radne memorije (minimalno 4 GB), 5 GB slobodnog prostora na disku te minimalno i3 procesor.

Blazing Sails (Pirate Battle Royale)- Official Trailer | gamescom 2020
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI