GRATIS IGRE

THE SILENT AGE I TUNCHE: Doživite postapokaliptični svijet

Autor Ivan Vukić

Putujte kroz vrijeme i otkrijte misterij iza nestanka čovječanstva

Izvor: Epic Games

Epic Games časti s dvije video igre, a dostupne su za besplatno preuzimanje do 6. travnja 2023.

The Silent Age

Doživite postapokaliptični svijet kao nikada prije u The Silent Age, uzbudljivoj pustolovnoj igri "pokaži i klikni". Iskoristite putovanje kroz vrijeme kako biste otkrili misterij iza nestanka čovječanstva i spasili svijet od izumiranja. Započnite svoje putovanje sada.

Upustite se u epsku avanturu kroz vrijeme s Joeom, jednostavnim domarom koji ima zadatak spasiti čovječanstvo od izumiranja. Uz pomoć tajanstvenog uređaja za putovanje kroz vrijeme istražite kako je izgledala 1972. godina i postapokaliptičnu 2012., rješavajući zagonetke i otkrivajući istinu iza smrti čovječanstva.

Uz duboku priču, izazovne zagonetke i minimalistički umjetnički stil The Silent Age je nezaboravno iskustvo igranja. Može li, naizgled obični Joe, odgovoriti izazovu i postati heroj kakav čovječanstvo treba? Saznat ćete samo ako odigrate ovu single player avanturističku indie igru uz impresivne glasove likova i zadivljujuće pripovijedanje.

Budite zadivljeni hrabrim, elegantnim umjetničkim djelom predstavljenim u Ultra HD rezoluciji. Upustite se u uzbudljivu avanturu s dubokom, privlačnom pričom koja će vas zaokupiti od početka do kraja.

Upoznat ćete skupinu složenih likova, svaki sa svojom jedinstvenom osobnošću i planovima. Izazovite svoj um pametnim zagonetkama koje zahtijevaju putovanje kroz vrijeme i pametno korištenje predmeta za rješavanje.

Uživajte u besprijekornom, intuitivnom sučelju zbog kojeg se osjećate kao da ste dio akcije. Istražite 10 uzbudljivih poglavlja ispunjenih jedinstvenim lokacijama, likovima i zagonetkama za rješavanje. Igra The Silent Age ocijenjena je s ocjenom 4,4 od 5, a preuzeti ju možete preko ovog linka.

Tunche

Slijedi još jedna video igra koja se igra u prvom licu. Tunche je šarmantna akcijska igra u kojoj je biće s velikim moćima poludjelo, zbog čega zla stvorenja preuzimaju džunglu. Pomozite Rumi i njezinim prijateljima da otkriju istinu iza Tuncheinih postupaka i vrate mir u Amazonu.

Za igranje će vam biti potrebno PC računalo s Windowsima 7, još bolje ako je s Windowsima 10, procesor bi trebao biti na taktu od oko 3 GHz, a potrebno je barem 4 GB radne memorije. Tunche je besplatna za preuzimanje do 6. travnja 2023.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI