ZA KOLEKCIJU

EPIC GAMES ČASTI: Uzmite dvije gratis video igre

Autor Krunoslav Ćosić

Chess Ultra i World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi mogu se preuzeti do 30. ožujka

Izvor: Epic Games

Ovaj tjedan Epic Games časti s dvije video igre, jedna je akcijska a druga je strateška simulacija.

Chess Ultra

Kažu da je Chess Ultra najzanimljivija šahovska partija ikada napravljena. Doživite zadivljujuće 4K slike, besprijekoran online multiplayer, AI odobren od Grandmastera i punu VR kompatibilnost.

Uz potpunu podršku za Oculus Rift i HTC Vive, igrajte Chess Ultra u VR-u za šahovsko iskustvo koje oduzima dah. Od drvenih zrnaca na starinskoj ploči od mahagonija u knjižnici do luksuznog filca na dnu svake šahovske figure šah nikada nije izgledao ovako dobro.

Zapanjujući šahovski setovi i prekrasno okruženje kroz 10 razina umjetne inteligencije koje je odobrio Grandmaster tu su intuitivni lokalni i online multiplayer s ELO sustavom rangiranja, sveobuhvatne kontrole vremena uključujući Classical, Blitz i Marathon dostupne online.

Gledajte mrežno igranje na više platformi i ploče s najboljim rezultatima, natječite se na službenim Ripstone turnirima, pokažite svoje vještine u više od 80 šahovskih zagonetki. Ponovno ispišite prošlost pobjeđujući u najvećim povijesnim utakmicama te izvezite portable game notation (PGN) za svaku igru, lokalno i online.

Potpuna integracija Twitcha poziva vas da igrate protiv svoje zajednice, a dostupne su i detaljne upute za poboljšanje vaše igre. Igra je kompatibilna s Oculus Rift i HTC Vive naočalama, upotrijebite kontrolere Oculus Touch ili Vive da biste posegnuli i pomicali dijelove te uronite u prekrasna, ultrarealistična okruženja koja pruža video igra Chess Ultra besplatna za preuzimanje do 30. ožujka 2023.

World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi

Jeste li tek krenuli na svoj put u igru World of Warships? Ovaj paket uključuje Ishizuchi, japanski bojni brod razine IV, utor za priključak, 11 epic kamuflaža, 11 uobičajenih potrošnih ekonomskih bonusa: Krediti +20%, Brod XP +100%, Zapovjednik XP +100% i Besplatni XP +300%. Tu je i pet nagradnih spremnika.

Kamuflaže samo mijenjaju vanjski izgled broda i ne daju nikakve ekonomske ili borbene bonuse. Ako već imate ovaj brod u svojoj luci, znajte da nećete dobiti nikakvu naknadu za njega. Igra World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi dostupna je za preuzimanje do 30. ožujka 2023.

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI