GRATIS IGRA

CALL OF THE SEA: Besplatna igra u sljedećih 7 dana

Autor Igor Martić

Single player video igra ocijenjena je s dobrom ocjenom 4,4

Izvor: Epic Games

Kroz Zov mora (Call of the Sea) sudjelujete u nadzemaljskoj priči o misteriji i ljubavi smještenoj u 1930-e na južnom Pacifiku. Istražite bujni raj na otoku, rješavajte zagonetke i otključajte tajne u potrazi za nestalom ekspedicijom jednog supruga.

U dalekim krajevima južnog Pacifika, u 1934. godini, Norah je prešla ocean prateći tragove ekspedicije svog nestalog supruga i našla se na bujnom rajskom otoku - bezimenom, zaboravljenom mjestu, prošaranom ostacima izgubljene civilizacije.

Izvor: Epic Games

Otkrijte kakve čudne tajne krije otok i što bi Norah mogla otkriti u svojoj potrazi za istinom. Usput istražite zadivljujući tropski otok (pomno modeliran u Unreal Engine 4), prepun fantastičnih prizora, izgubljenih ruševina i okultnih misterija.

Doživite šarmantnu studiju karaktera žene u njezinoj potrazi i pokušaju da otkrije istinu o nestanku svog muža i usput otkrije tko je ona zapravo. Glas za Norah je posudio Cissy Jones, poznat iz Firewatch, The Walking Dead, prva sezona.

Izvor: Epic Games

U video igri Call of the Sea uronite u avanturu vođenu pričom punu emocija, neizvjesnosti i nadrealnih iznenađenja. Istražite tragove koje je ostavilo prethodno putovanje, složite cijelu priči i saznajte što se dogodilo te riješite razne pametne zagonetke.

U Epic Games trgovini igra Call of the Sea je besplatna za preuzimanje do 16. ožujka 2023. Cijena igre je inače 19,99 eura, a može se igrati na Windows računalima (7, 8.1, 10) s 15 GB slobodne memorije, uz barem 8 (najbolje 16) GB radne memorije i AMD FX-6100 ili Intel i3-3220 procesor. U grafičkom dijelu bit će dovoljna AMD Radeon HD 7750 ili NVIDIA GeForce GTX 650, a još će ugodnije igranje biti uz AMD RX Vega 56 ili Nvidia GTX 1070/GTX1660Ti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI