Pametne platforme

JOŠ BOLJI BIXBY: Samsung najavljuje poboljšanje digitalnog pomoćnika

Autor Krunoslav Ćosić

Sada govornici mogu odgovarati na pozive s bilo kojeg mjesta upisivanjem poruke, koju Bixby pretvara u audio

Izvor: Samsung

Samsung Electronics je najavio nova ažuriranja za Bixby koja poboljšavaju korisničko iskustvo, performanse i mogućnosti inteligentnog pomoćnika i platforme. Nova ažuriranja donose značajna poboljšanja Bixbyjeve sposobnosti s poboljšanim prepoznavanjem jezika dajući ljudima veću kontrolu nad njihovim mobilnim iskustvom.

"Kada je Samsung prvi put lansirao Bixby kao glasovnog asistenta, bio je to dio vizije stvaranja sučelja između čovjeka i stroja koje olakšava život i može napredovati s vremenom uz inovaciju Samsung Galaxy", rekao je YoungJip Kim, izvršni potpredsjednik i direktor tima za umjetnu inteligenciju za Samsung Mobile eXperience Business.

Izvor: Samsung

Novo ažuriranje predstavlja izgradnju inteligentnijeg sučelja koje je proaktivno i prilagodljivo, dajući ljudima veću kontrolu nad njihovim mobilnim iskustvom. Korisnici će imati veće kontrole nad svojim mobilnim iskustvom.

Nova Bixby ažuriranja donose nekoliko novih značajki i poboljšanja koja omogućuju ljudima da dodatno prilagode svoje korisničko iskustvo, uključujući nedavnu dostupnost Bixby Text Call na engleskom jeziku.

Izvor: Samsung

Sada govornici engleskog jezika mogu odgovarati na pozive s bilo kojeg mjesta upisivanjem poruke, koju Bixby pretvara u audio i komunicira s pozivateljem izravno u njihovo ime. Korisnici također mogu personalizirati svoj Bixby Text Call glas.

Koristeći novi Bixby Custom Voice Creator korisnici mogu snimati različite rečenice kako bi ih Bixby analizirao i stvorio AI generiranu kopiju njihova glasa i tona. Trenutačno dostupan na korejskom jeziku, planirano je da ovaj generirani glas bude kompatibilan s drugim Samsungovim aplikacijama osim telefonskih poziva. A za one koji žele prilagoditi svoju riječ za buđenje, Bixby sada također podržava promjene prilagođene fraze za buđenje unutar Bixby postavki.

Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI