EMOTIKONI

TELEGRAM: Prevedite cijeli razgovor, provjerite potrošnju podataka

Autor Krunoslav Ćosić

Stigle su zanimljive novosti za korisnike aplikacije Telegram

Izvor: telegram

Izrađivač profilnih slika

Možete brzo pretvoriti bilo koju naljepnicu ili animirani emoji u profilnu sliku za svoje račune, grupe ili kanale. Svatko može koristiti animirane i prilagođene emojije za te slike, čak i ako nema Telegram Premium. Možete postaviti ili predložiti profilne slike za svoje kontakte – pokušajte urediti podatke o kontaktu na Telegramu.

Izvor: telegram

Izvor: telegram

Prevođenje cijelih razgovora

Premium korisnici sada mogu prevoditi cijele chatove, grupe i kanale u stvarnom vremenu tako da dodirnu traku Prevedi na vrhu. Izbornik s opcijama omogućuje vam skrivanje trake i kontrolu jezika koji se prevode. Svi korisnici mogu prevesti pojedinačne poruke tako da ih odaberu i dodirnu 'Prevedi'.

Izvor: telegram

Emoji kategorije

Naljepnice i emotikoni sada su razvrstani po kategorijama. Prije slanja držite bilo koji emotikon za povećanje i bolji pregled. Korisnici Telegrama mogu poslati više od milijun različitih naljepnica i emotikona.

Izvor: telegram

Upotreba mreže

Možete vidjeti koliko je podataka Telegram upotrijebio s detaljnim kružnim grafikonima za Wi-Fi i mobilne podatke i prilagoditi svoje postavke automatskog preuzimanja tako da odgovaraju vašem podatkovnom planu. Storage Usage dobio je sličnu nadogradnju prošli mjesec.

Izvor: telegram

Automatsko spremanje dolaznih medija

Možete kontrolirati kada se mediji automatski spremaju u vašu galeriju na temelju njihove veličine, vrste i iz kojeg chata su primljeni. Ovaj izbornik sada također podržava iznimke, tako da možete spremiti samo ono što želite.

S instaliranim Telegramom na pametnom telefonu nema potrebe pohranjivati sve na svom uređaju. Mediji i dokumenti mogu se ukloniti iz pohrane vašeg telefona i ponovno preuzeti iz vašeg Telegram oblaka u bilo kojem trenutku.

Izvor: telegram