POČETKOM RUJNA

OTKRIVAMO 8 MJESECI RANIJE: Što će se događati na IFA 2023?

Autor Krunoslav Ćosić

Uz naglasak na održivosti organizatori sajma najavljuju IFA robotski bar

Izvor: Robert Lehmann/Messe Berlin GmbH

IFA je najveći svjetski sajam potrošačke elektronike i kućanskih aparata te se održava u Berlinu početkom rujna. Svake godine događaj povezuje vodeće globalne tehnološke moćnike, industrijske gurue, globalne ikone, osnivače jednoroga, tehnologe, poduzetnike, investitore, medije i još mnogo toga.

Tijekom petodnevnog događanja posjetitelji mogu otkriti inovacije na izložbenim prostorima, zamisliti budućnost kroz lansiranje proizvoda i biti inspirirani najradikalnijim misliocima u industriji. IFA slavi svoje 99. izdanje te najavljuju posebne nove značajke i iskustva.

Selo održivosti

Od 1. do 5. rujna u Berlinu će se pokrenuti zonu održivosti koju pokreće "radionica za popravak " koja se bavi e-otpadom, nizom sesija o najboljim praksama održivosti i umrežavanjem usmjerenim na povezivanje lidera održivosti sa širom IFA zajednicom.

IFA robotski bar

Umrežite se sa svojim kolegama iz industrije i budite dio ovog impresivnog iskustva dok pijete piće. Berlinu ćete moći upoznati robotskog miksologa i barmena, kao najbolju suradnju čovjeka i stroja. Sami dizajnirate svoje piće, upravljate radnjama najnaprednijih svjetskih robotskih ruku i voilà, uživajte u svom piću!

Pametni dom budućnosti

Kako će budući domovi biti pokretani i poboljšani najnovijim tehnološkim dostignućima? Zakoračite u dom budućnosti i steknite pristup iz prve ruke najnovijim kućanskim uređajima, uređajima, gadgetima i izumima u 2023. Ova značajka omogućuje sudionicima da testiraju i vide izbliza tehnološki najnaprednije proizvode u interaktivnom okruženju.

IFA Summit čelnika

Summit lidera 2023. okupit će glavne tržišne vođe, tehnologe, futuriste, inovatore, rukovoditelje odjela za maloprodaju i istraživače koji istražuju najnovija ažuriranja, dijele najbolje prakse i daju publici iz prve ruke uvid u najnovije globalne trendove potaknute tehnologijom, uključujući pametne domove, digitalno zdravlje, igre, tehnologiju vozila i više.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI