MAGIČNE MOĆI

PRILIKA ZA GRATIS IGRU: Epistory - Typing Chronicles

Autor Krunoslav Ćosić

U atmosferičnoj igri igrate djevojku koja jaše divovsku lisicu

Izvor: Epic Games

Glavni lik se bori protiv insektilne pokvarenosti iz svijeta origamija. Kako napredujete i istražujete ovaj svijet priča se doslovno odvija i otkrivaju se misterije čarobne moći riječi.

Epistory - Typing Chronicles atmosferična je avanturistička igra tipkanja koja govori o spisateljici bez inspiracije, a traži svoju muzu kako bi joj pomogla napisati svoju najnoviju knjigu. U Epistoryju glumite muzu, fiktivni lik u svijetu u kojem je sve neispričano.

Izvor: Epic Games

Vaša avantura počinje na praznoj stranici, ali svijet će uskoro postati veći i življi dok prikupljate inspiraciju, rješavate njegove misterije i pobjeđujete njegove neprijatelje. Od kretanja do otvaranja škrinja i borbi u epskim bitkama, svakim elementom u igri upravlja se isključivo tipkovnicom.

Kako napredujete i istražujete fantastični origami svijet priča se doslovno odvija u pisčevom umu i otkrivaju se misterije čarobne moći riječi. Istražite prekrasan svijet rukotvorina od papira: igrajte se kao muza koja jaše divovsku lisicu s tri repa, izgubljena u fantastičnom 3D svijetu.

Izvor: Epic Games

Riješite misteriozne zagonetke, otključajte magične moći i porazite neprijatelje u epskim borbama koje dižu adrenalin. Skupljajte fragmente i točke nadahnuća da biste razvili priču dok istražujete svijet origamija u pisčevoj glavi. Ali priča ima više nego što se čini na prvi pogled…

U igri je sve u tipkovnici, a ako vam ruke lete po tipkovnici ili ako sporo tipkate igra ima dinamički sustav težine koji se razvija kako bi odgovarao skupu vještina svakog igrača. Igra podržava nekoliko rasporeda tipkovnice: QWERTY, QWERTZ, AZERTY, BEPO, Dvorak, Workman i Colemak. Dostupan je i natjecateljski način rada u areni: izazovite druge igrače za prvo mjesto na ljestvici najboljih.

Cijena za igru Epistory - Typing Chronicles je 11,99 eura, a do 26. siječnja 2023. je besplatna za preuzimanje preko Epic Games trgovine.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI