POZNATA IMENA

NETFLIXOV IZBOR: 16 filmova koje ne smijete propustiti u 2023.

Autor Krunoslav Ćosić

Sudeći po popisu očekuje nas zanimljiva godina, a to je samo dio očekivanih filmova

Izvor: Netflix

Netflix je objavio video pregled filmova - 16 istaknutih naslova ne smijete propustiti. Poslastica za sve ljubitelje filmova, za bilo koje raspoloženje, jamči zagarantiranu zabavu.

Bilo da se radi o velikim akcijskim blockbusterima, intimnim dramama, romantičnim komedijama, znanstveno-fantastičnim trilerima, međunarodnim eskapadama, obiteljskim avanturama ili dokumentarcima koji otvaraju oči pronaći ćete nešto za sebe.

Extraction 2
Izvor: Netflix

S renomiranim filmašima i voljenim filmskim zvijezdama kao i svježim licima Netflix gradi epske nove svjetove i donosi nove nastavke svima voljenih filmova. 16 uzbudljivih naslova je predstavljeno u video pregledu filmova, uključujući:

Extraction 2
Heart of Stone
Rebel Moon
The Mother
Your Place or Mine
Damsel
The Killer
They Cloned Tyrone
Murder Mystery 2
Leave the World Behind
Lift
Leo
Pain Hustlers
Luther: The Fallen Sun
A Family Affair
You People

Murder Mystery 2
Izvor: Netflix

Ponovno se ujedinite s omiljenim likovima obožavatelja u novim nastavcima Misterija ubojstava 2 (Murder Mystery 2) s Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston koji su ponovno detektivi s punim radnim vremenom. Izvlačenje 2 (Extraction 2) s Chrisom Hemsworthom donosi uzbudljiviju akciju. Doživite novi svijet znanstveno-fantastičnog akcijskog filma Rebel Moon Zacka Snydera.

Ostanite na rubu svog sjedala u trileru Sama Esmaila Leave the World Behind s Julijom Roberts i Mahershalom Alijem u glavnim ulogama, povratku Idrisa Elbe u Lutheru: Palo sunce (Luther: The Fallen Sun) i drami Davida Yatesa Pain Hustlers.

Udobno se smjestite i uživajte u dirljivim, nostalgičnim rom-com-ovima s Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom u Your Place or Mine te s Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joeyjem Kingom koji se bore u A Family Affair.

Rebel Moon
Izvor: Netflix

Uskočite u akciju dok se Jennifer Lopez pretvara u ženu ubojicu u Majci (The Mother), saznajte može li Kevin Hart izvesti međunarodnu pljačku u Liftu F. Garyja Graya, doživite akcijski Srce od kamena (Heart of Stone) s Gal Gadot u glavnoj ulozi i pridružite se Johnu Boyegi i Jamie Foxx za mekanu akcijsku misteriju u Oni su klonirali Tyronea(They Cloned Tyrone).

Krenite u fantastičnu avanturu s Millie Bobby Brown, Angelom Bassett i Robin Wright u Damsel ili uživajte u smijehu s Adamom Sandlerom kao kućnim ljubimcem u animiranom filmu Leo.

SAVE THE DATES | 2023 Films Preview | Official Trailer | Netflix
Izvor: Youtube

Kliknite na link kako biste otkrili više informacija za obožavatelje o novim filmovima koji dolaze na Netflix u 2023. godini. Imajte na umu da ovaj popis ne uključuje SVE naslove koji dolaze tijekom 2023. godine jer Netflix čuva neke nenajavljene filmove i iznenađenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI