KAKVA TRILOGIJA!

Najavljen je Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Autor Smartlife

Objedinjeni su Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2 i Grand Theft Auto III

Izvor: Rockstar

Rockstar kompanija je prve tri GTA igre objedinila u trilogiju neobično dugog naziva - Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Tako će nam odjednom stići trilogija koja sadrži originalni Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2 i Grand Theft Auto III.

Igra će prvo stići na PC i konzole nove generacije, a potom će se pojaviti i za mobilne uređaje, prije svega za iOS i Android. Igru ćemo moći igrati na Sony PlayStation 5, PlayStation 4, Microsoft Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch konzolama, a za PC će biti dostupan preko Rockstar Launchera.

Izvor: Rockstar

Nažalost, osim što se zna da će igra stići tijekom 2021. godine, nema preciznijeg datuma premijere.

The Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition je, kako Rockstar kaže, potpuno remasterizirana igra sastavljena od igara koje imaju unaprijeđenu grafiku, poboljšan gameplay, ali zadržavaju atmosferu svojih originala.

The Definitive Edition označava i kraj sve tri prve igre koje više neće biti dostupne online, ali ni izrađene dodatno za prodaju u fizičkom obliku - kutijama i na disku. I to nije sve - Rockstar je na kraju najavio dolazak novih igara! Koje li će to biti?