KORISNA STVARČICA

ADAPTER UZ KOJI ĆE ŽIVOT BITI LAKŠI: Za automobile i punjače

Autor Krunoslav Ćosić

Za situaciju kad imate USB-C na USB-C kabel, a treba vam USB-A

Izvor: Krunoslav Ćosić

Scosche StrikeLine Adapter je namijenjen situacijama kada vaš USB-A priključak kabela ne možete spojiti na USB-C. Novi modeli automobila mjesto su na kojem će vam vrlo često dobro doći ovakav adapter.

Proizvođači pametnih telefona i druge elektronike još uvijek isporučuju kabele koji na jednom kraju imaju stari USB-A te na drugom kraju USB-C. Zbog toga svoj pametni telefon nećete moći puniti u vozilu. Ili ćete morati kupiti drugi USB-C na USB-C kabel.

Adapter se može koristiti s kabelom za punjenje pametnih telefona, prijenosnih računala, tableta, slušalica, akcijskih kamera, prijenosnih sustava za igranje ili drugih USB-C uređaja ili za prijenos podataka između USB-A na USB-C uređaje poput fotografija, glazbe, datoteka itd.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Scosche StrikeLine Adapter omogućuje velike brzine prijenosa podataka do 5 Gb/s i do 60 W snage. Ono što je vrlo bitno za istaknuti - podržava spajanje na vozila opremljena s Apple Carplay sustavom kako biste prenijeli funkcionalnosti svojeg telefona na ekran u vozilu.

USB Type-A na USB Type-C adapteri olakšavaju punjenje, sinkronizaciju i povezivanje standardnih USB-A uređaja s USB-C uređajima sljedeće generacije. Ovi USB-A na USB-C adapteri također vam omogućuju jednostavno povezivanje, punjenje i sinkronizaciju svih vaših USB-C uređaja pomoću postojećih USB-A kućnih i automobilskih kabela i punjača.

Izrađen od materijala vrhunske kvalitete za dug životni vijek Scosche StrikeLine Adapter 2-pack je podržan Scoscheovom doživotnom tehničkom podrškom i 3-godišnjim jamstvom, a u pakiranju ćete dobiti dva adaptera.

Izvor: Krunoslav Ćosić