KORISNO I ZABAVNO

NEKA WEB PREGLEDNIK RADI UMJESTO VAS: Najbolja proširenja za Chrome u 2022.

Autor Igor Martić

Dodatak u web pregledniku može vam pomoći u profesionalnom radu, a poslužit će i za zabavu

Izvor: Google

Bilo da sastavljate e-poruku ili dizajnirate sadržaj proširenja mogu pomoći u automatizaciji, dijeljenju i razvoju vašeg rada za produktivnije iskustvo na webu. Tango automatski generira vodiče s uputama dok radite, SwiftRead vam omogućuje da čitate tri puta brže, a LINER služi kao vaš personalizirani pomoćnik u istraživanju.

Izvor: Google

Compose AI vam pomaže automatizirati vaše pisanje pomoću umjetne inteligencije dok Visbug omogućuje dizajnerima da urede tekst i slike web stranice. I nije to sve samo za radno mjesto. Check US Visa Slots pruža najnovije dostupne termine za vizu za SAD u Indiji kako bi se prevladao izazov koji utječe na 5,5 milijuna tražitelja američke vize godišnje.

Ostanite fokusirani

Sljedeća proširenja pomaže vam da ostanete usredotočeni i produktivni na Chromeu. Workona Tab Manager ukroćuje vašu eksploziju kartica, postavlja radne prostore za organiziranje vaših projekata i pomaže vam da pratite ono što je važno, savjetuje Google na svojem blogu. CrXMouse Chrome Gestures povećava vašu produktivnost pregledavanja prilagođenim prečacima za navigaciju mišem.

Izvor: Google

Ponekad trebate ostaviti produktivnost po strani i koristiti proširenja za igranje svoje omiljene igrice ili gledanje omiljene emisije. RoPro poboljšava iskustvo više od milijun igrača Robloxa dodavanjem desetaka jedinstvenih značajki igri. Uz eJOY možete gledati filmove i videozapise s dvostrukim titlovima i učiti jezik dok gledate filmove.

Izvor: Google

Učenje za sve

Budući da su se mnogi učenici vratili u školu digitalno učenje je postalo dio našeg života, a tehnologija i računalstvo postaju sve važniji za učionicu. Equatio čini matematiku digitalnom, pomažući učiteljima i učenicima na svim razinama u brzom i jednostavnom stvaranju matematičkih izraza. Za svakog studenta koji piše rad, MyBib: Free Citation Generator automatski generira bibliografije i citate za vas dok pregledavate web.

Izvor: Google

Kako biste instalirali i saznali više o ovim proširenjima posjetite Googleovu kolekciju favorita Chrome web-trgovine u 2022. Ako ste programer i tražite savjete za dizajniranje visokokvalitetnog proširenja za Chrome, pogledajte najbolje primjere iz prakse.