SLAŽITE KOCKICE

BESPLATNA, ALI VRLO KRATKO: Zagonetna igra u kojoj smijete prekršiti pravila

Autor Ivan Vukić

LEGO Builder's Journey omogućuje eksperimentiranje i rješavanje zagonetki

Izvor: Epic Games

Geometrijska zagonetka traži da ponekad slijedite upute, ali ponekad je dopušteno prekršiti pravila. Zagonetke su u slobodnom obliku te traže određeno vrijeme pa ako ga imate viška tijekom praznika i blagdana svakako preuzmite igru LEGO Builder's Journey koja je u Epic Games trgovini besplatna samo do 22. prosinca 2022. do 17 sati. Nakon toga se igra naplaćuje 16,99 eura.

U igri ćete uroniti u poetični svijet LEGO kockica. Kroz cijelu priču bit će uspona i padova, izazova i slavlja. Svijet LEGO kockica uvijek oduzima dah, ne samo u stvarnom svijetu nego i u virtualnom te oživljava s raznim elementima koji se pojavljuju na zaslonu.

Izvor: Epic Games

Igra od sada uključuje besplatno Creative Mode ažuriranje. To je potpuno nova značajka u igri te možete osloboditi svoju kreativnost i izgraditi i podijeliti vlastite kreacije u Kreativnom načinu rada. U istom načinu rada možete izraditi vlastite modele. Odaberite tematsku ploču za izradu i budite kreativni.

Izgradite trkaći auto, piratski brod ili možda novu scenu iz igre. Uđite u Foto način rada gdje možete podesiti kut kamere, promijeniti raspoloženje i snimiti sliku za dijeljenje s prijateljima.

Izvor: Epic Games

Vaše računalo, na kojem ćete igrati igru LEGO Builder's Journey, treba imati minimalno Windows 10, 8 GB radne i 2 GB slobodne memorije na disku, uz barem Intel Core i5 3570K procesor, iako se preporučuje Intel Core i7-980 sa 16 GB radne i 4 GB interne memorije. Bit će dovoljna NVIDIA GeForce GTX 960, ali Light Brick Studio ipak preporučuje grafičku karticu poput NVIDIA GeForce RTX 2060.

Pratite Epic Games trgovinu u sljedećim danima jer se svaki dan besplatno može preuzeti po jedna zanimljiva igra.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games