VRIJEME ZA KOLAČE

OSLADITE SE SAVRŠENIM SLASTICAMA Uz najbolje aplikacije

Autor Dijana Kaćanski

S dolaskom kišnih i hladnijih dana pripadnice ljepšeg spola sanjaju nešto slatko i fino, možemo vam pomoći

Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Hladniji dani smanjili su odlaske u prirodu ili grad, a ako još pada kiša veliki broj dama odustaje od dugih šetnji ili trčanja na zraku pa je kućno okruženje neminovnost.

Baviti se hobijima je u redu, ali kako svaka dama voli okusiti nešto slatko izvrsnog okusa i pri tome se bolje osjećati, predlažemo spajanje hobija s pripremom slatkih i neodoljivih uradaka.

Izvor: Google

Aplikacija Cake Recipes FREE nudi veliki broj recepata i uputa za izradu vrhunskih torti i kolača koji dolaze s jednostavnim i detaljnim uputama i fotografijama, uz to potražite recept pomoću naziva ili dodajte svoje omiljene recepte u posebni odjeljak.

Napravite slastice prema zdravim receptima koje se koriste u raznim vrstama dijeta i s posebnim sastojcima prema vašim afinitetima ili zbog zdravlja, a ukoliko ste početnica ni to nije problem jer ova aplikacija s više od milijun instaliranja sadrži puno jednostavnih recepata.

Aplikacija nudi i brojne recepte za sve vrste torti, a uz to ima vrhunsku kolekciju torti za posebne prilike kao i popularne recepte za torte mjeseca.

Cake recipes
Izvor: Google

Savršene ideje za slatko popodne nudi aplikacija Cake recipes s više od 500 tisuća preuzimanja i velikim brojem recepata za svaku prigodu. Posebni naglasak je stavljen na kolače za predstojeću sezonu blagdana s obiljem čokoladnih delicija i torti.

U receptima nisu izostavljeni niti kolači i slastice s niskim udjelom masti, ukusni voćni deserti s ušećerenim ili sušenim voćem, orašastim plodovima i odgovarajućim začinima, a mogu se tu pronaći i recepti za klasične torte i kolače.

I dok će ljubiteljice kolača i torti uživati s receptima u navedenim aplikacijama, dame koje više vole sitne kolačiće i brownije obožavat će aplikaciju Cookies and Brownies Recipes s receptima za sve varijacije keksa i kolačića koje obožava više od 100 tisuća zainteresiranih.

Izvor: Google

Posebno se uz kolačiće punjene kremom, čokoladom ili nekom drugom slatkom kremom ističu deserti bez šećera, veganski kolačići te nemasni ili dijetni slatki zalogaji. Olakšanje u pripremi delicija omogućit će vam video zapisi, a možete potražiti desert i temeljem nekoliko sastojaka koje već imate.

A ako niste vične stvaranju slasnih delikatesa pomoću recepata ili više volite uživati u kockici kupovne čokolade, za vas je idealna aplikacija Cake Maker Bakery Empire: Baking Games for Girls koja će vam kroz slatku igricu za izradu torti od najboljih svjetskih sastojaka pružiti osjećaj da ste vrhunska slastičarska zvijezda.

Izvor: Google

Doživljaj će biti potpun uz odabiranje najboljih sastojaka, izradu osnovnog tijesta, pripreme kreme i glazure i konačno dizajniranje završnog izgleda vaše torte, a da je igrica zabavna govori i podatak o njezinom instaliranju više od 500 tisuća puta.