NOĆ VJEŠTICA

POŽURITE! Epic Games u sljedeća 24 sata poklanja zanimljivu igru

Autor Davor Dakić

Kroz božićno darivanje trgovina svaki dan daje gratis jednu igru koju možete trajno preuzeti u svoju kolekciju

Izvor: Epic Games

Costume Quest 2 igra je dostupna za besplatno preuzimanje do 18. prosinca 2022. do 17 sati. Istražite sablasne krajolike koji prolaze kroz vrijeme, obucite preslatke nove kostime koji se pretvaraju u moćne Hallo-ratnike i skupljajte još jezivije kartice poslastica kojima ćete se boriti protiv legije zlobnika opsjednutih higijenom.

Igra spada u nekoliko različitih žanrova – to je akcijska video igra, nastavak avanture za Noć vještica iz Double Fine. Ocijenjena je s 4,4 što je vrlo visoka ocjena, a neki od komentara su kako igra Costume Quest 2 omogućuje dobre borbe i zabavu.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Drugi korisnik kaže kako se ne radi o dugoj igri koju ćete igrati danima. On je sve odradio za šest sati, uključujući gotovo sve sporedne zadatke. Plitak i repetitivan, dopadljiv izgled i povremena duhovitost Costume Questa 2 nikad sasvim ne zamagljuju užurbanost u njegovoj srži.

Za igranje igre vam je potrebno računalo s Windows Vista ili Windows 7 OS-om, dvotaktni procesor na taktu od minimalno 1,8 GHz iako bi bilo bolje imati Intel Core 2 Duo pri 2,2 GHz ili AMD Athlon 64 pri 2,2 GHz. Radna memorija treba imati minimalno 4 GB, uz 1500 MB slobodnog prostora na disku. Ne zaboravite niti na grafiku – minimum je 256 MB GeForce 8800, Radeon 3850 ili Intel HD 3000, ali se preporučuje 512 MB GeForce 220, Radeon 4550 ili Intel HD 4000.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI