KAKVA PRILIKA!

Star Wars: Squadrons košta 40 eura i upravo je besplatan

Autor Krunoslav Ćosić

Igra je u Epic Games trgovini besplatna nekoliko dana pa požurite s preuzimanjem

Izvor: Epic Games

Zakopčajte se, osjetite adrenalin svemirskih borbi u prvom licu za više igrača zajedno sa svojom eskadrilom i naučite što znači biti pilot u uzbudljivoj priči za jednog igrača. Savladajte umijeće borbe lovca u autentičnom iskustvu pilotiranja kroz video igru Star Wars: Squadrons.

Piloti koji se prijave ući će u kokpit zvjezdanih lovaca iz Nove Republike i imperijalne flote i boriti se u strateškim svemirskim bitkama 5 na 5. Modificirajte svoj zvjezdani lovac i prilagodite sastav svoje eskadrile kako bi odgovarao različitim stilovima igre i slomite protivnike.

Izvor: Epic Games

Piloti će trijumfirati kao tim i ispuniti taktičke ciljeve na poznatim i nikad prije viđenim bojištima, uključujući plinovitog diva Yavin Prime i razbijeni mjesec Galitan. Preuzmite kontrolu nad zvjezdanim lovcima kao što su X-wing i TIE lovac. Prilagodite opremu i kozmetiku, preusmjerite snagu između oružja, štitova i motora, dok uronite u kokpit.

Naučite što znači biti pilot u uzbudljivoj STAR WARS priči za jednog igrača smještenoj nakon događaja iz Povratka Jedija. Gledano iz izmjeničnih perspektiva dviju frakcija, legendarni i novi vođe s obje strane bore se za galaksiju. Nova Republika se bori za slobodu. Carstvo traži red. Pridružite se najboljima u galaksiji.

Izvor: Epic Games

Planirajte okršaje sa svojom eskadrilom u sobi za briefing prije nego poletite na razvijajuća bojišta diljem galaksije. Natječite se u intenzivnim borbama za više igrača (5 na 5) ili se ujedinite sa svojom eskadrilom da prevagnete na vagi u monumentalnim bitkama flote. Zajedno ste najbolji u galaksiji.

Ovladajte legendarnim zvjezdanim lovcima – preuzmite kontrolu nad različitim klasama zvjezdanih lovaca iz New Republic i Imperial flota – uključujući agilni A-wing i razorni TIE bombarder. Modificirajte svoj brod, preusmjerite snagu između njegovih sustava i uništite svoje protivnike u strateškim svemirskim borbama.

Izvor: Epic Games

Kokpit je vaš dom. Iskoristite njegovu kontrolnu ploču u svoju korist i uz samo tanku oplatu od metala i stakla između vas i opasnosti svemira osjetite intenzitet borbe iz perspektive prvog lica. Krenite u uzbudljive modove za više igrača i jedinstvenu priču Star Wars za jednog igrača koja pokriva ključnu kampanju pred kraj Galaktičkog građanskog rata.

Otključajte nove komponente kao što su oružje, trupovi, motori, štitovi i kozmetički predmeti na jasnoj stazi za napredovanje koje igranje održava svježim i zanimljivim. Kroz igru osvajate nagrade usvajajući razna iskustva od prvog dana igranja.

Izvor: Epic Games

Do 1. prosinca 2022. preuzmite Star Wars: Squadrons iz Epic Games trgovine i spremite u svoju kolekciju igara. Kritika je igri dala 79% što znači da se radi o odličnoj igri. Za igranje vam je potreban Windows 10 64-bitni, 8 GB radne i 40 GB slobodne memorije na računalu te Nvidia GeForce GTX 660 ili AMD Radeon HD 7850 grafika.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games