A1 Adria League

PROGNOZA ZA VIKEND: Bit će jako vruće na Zagrebačkom Velesajmu

Autor Krunoslav Ćosić

Reboot Gaming Weekend powered by A1 održava se u subotu i nedjelju u Zagrebu

Izvor: A1 Hrvatska

Povodom najgejmerskog vikenda u godini, na kojem organizatori očekuju najmanje 100.000 posjetitelja, predstavljen je Playscape – jedinstveni svijet izgrađen u Minecraftu, jednom od najpopularnijih digitalnih sadržaja, što potvrđuje činjenica o 170 milijuna aktivnih korisnika tijekom jednog mjeseca ove godine. Iznimno je popularan i u Hrvatskoj.

Pogled u premijerno predstavljeni Minecraft svijet imat će i svi posjetitelji Reboot Gaming Weekend powered by A1 koji se ovog vikenda, 12. i 13. studenog 2022., održava na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 8a. Nedugo nakon toga bit će dostupan svim igračima online. Playscape je samo jedno od iznenađenja koje očekuje posjetitelje na Velesajmu.

Izvor: A1 Hrvatska

Playscape je u potpunosti posvećen temi sigurnosti na internetu. Ondje se mogu pronaći savjete o metodama zaštite, o ograničenom dijeljenju informacija, o ispravnom postupanju u toksičnim situacijama i to sve na hrvatskom jeziku.

Najpoznatiji gejmerski festival omogućit će svim posjetiteljima i gejmerska uzbuđenja jubilarnog finala desete sezone A1 Adria lige. Tim je povodom A1 Hrvatska, kao prvi telekom na hrvatskom tržištu u suradnji s regionalnim Hubom NEAR blockchain kroz platformu h00kd, pripremio i posebnu limitiranu kolekciju NFT-jeva kako bi na poseban način obilježio gejmerski jubilej i dugogodišnju suradnju s Rebootom.

Izvor: A1 Hrvatska

Kako je količina NFT-jeva A1 Adria League ograničena, fanovi će u posebnim aktivacijama u sklopu A1 chill zone na Reboot Games Weekendu Powered by A1 imati priliku osvojiti NFT kartice. U subotu 12. studenoga na rasporedu je finale FIFA 23 u kojem će svoje vještine pokazati nezaboravni brstimir i Gruby dok će finale između najboljih regionalnih Brawlera Salada de Frutas i OMERT4 posjetitelji moći pratiti od 18 sati.

Nedjelja 13. studenoga dan je za okršaje u CS:GO-u. Finalne borbe bit će od 15 do 19 sati kada će svoje vještine pokazati Zero Tenacity i KTRL. Najbolje esport majstore razveselit će i bogati ukupni nagradni fond od 100 000 kuna.

Izvor: A1 Hrvatska