PES 2022

STIGAO JE ODGOVOR IZ KONAMIJA Sve ćemo popraviti

Autor Smartlife

Vjerojatno ste već vidjeli kako u video igri eFootball 2022 izgledaju Messi i Ronaldo. Bolje rečeno, kako ne izgledaju (dobro)

Izvor: Konami

Kompanija Konami reagirala je na lavinu negativnih komentara igrača vezanih uz potpuno novu (besplatnu) video igru eFootball 2022.

Igrači širom svijeta nisu štedjeli Konami i igru koju su isprozivali i prozivaju je i dalje zbog gomile problema. Igra je za samo jedan dan postala čak i najgore ocijenjena Steam igra ikad, a gotovo 15.000 glasova srozalo joj je ocjenu na ispod jedan!

Izvor: Konami

Nakon opće sprdnje na račun PES tj. eFootball 2022 igre reagirao je i Konami, izdavač igre, koji je na svojim mrežama ostavio službeno priopštenje.

“Nakon izdavanja eFootball 2022 primili smo mnogo informacija i zahtjeva u vezi s balansom igre, uključujući brzinu pasova i operacije obrane. Priznajemo da je bilo i zamjerki na međuscene, facijalnu ekspresiju, pokrete i kretanje igrača i ponašanje lopte“, stoji u Konamovoj izjavi koja se nastavlja dalje:

“Svima nam je izuzetno žao zbog svih problema i želimo uvjeriti svakoga da ćemo sve zamjerke shvatiti veoma ozbiljno i već stremimo prema tome da popravimo situaciju“, slijedi u Konamijevoj izjavi te zaključku: “Rad na igri će biti kontinuiran, kvaliteta će biti poboljšavana i novi sadržaji će biti dodavani redovito. Od sljedećeg tjedna pa nadalje pripremit ćemo se za listopadsko ažuriranje dok i dalje budemo u kontaktu s našim igračima putem istraživanja“.

“Uradit ćemo i više nego što je u našoj moći kako bi što više igrača bilo zadovoljno te se radujemo konstantnoj podršci svim igračima eFootball 2022 igre“. Dakle, čekamo ažuriranje u listopadu za popravku prvih eFootball 2022 bugova.

Izvor: Konami

Izvor: Konami