ŠTO SE KRIJE IZA TOGA?

PRAVI PERFORMANS: Kakve veze imaju Elon Musk i umivaonik?

Autor Smartlife

Musk je keramički umivaonik donio u sjedište Twittera

Izvor: Twitter / elonmusk

Mnogi vjeruju da je performans najbogatijeg čovjeka na planetu potvrda da će ispoštovati dogovor i kupiti Twitter. 28. listopada je rok do kojeg Elon mora donijeti odluku o kupnju društvene mreže ili će slučaj završiti na sudu.

Podsjetimo, nakon što je sklopio dogovor o kupovini Twittera Mask je odustao navodeći da ova platforma ima više botova nego što je procijenjeno. Ipak, u sudskom procesu koji je pokrenut, ne bi li ga primorali da ispoštuje dogovor i nastavi s kupnjom, odvjetnici kompanije Twitter su istaknuli da Musk u privatnim porukama nigdje ne spominje botove, a jedini razlog koji je naveo za odustajanje je strah od trećeg svjetskog rata, što je priopćio svom bankaru.

U videu koji je Musk objavio na svojem Twitter profilu pratitelji su mogli vidjeti Elona kako ulazi u sjedište kompanije i donosi umivaonik. Zašto umivaonik? Musk je u opisu videa napisao frazu "let that sink in", što u prijevodu znači "pustite taj umivaonik unutra" pa je ovaj performans bio igra riječima.

Kako je teško predvidjeti poteze milijardera preostaje nam pričekati još malo i vidjeti hoće li zaista kupiti Twitter ili je to bio samo potez za odlaganje suđenja, što su njegovi odvjetnici već jednom željeli napraviti nakon navoda o sigurnosnim propustima platforme.

Izvor: Twitter / elonmusk

Izvor: Twitter / elonmusk

Izvor: Twitter / elonmusk

Izvor: Twitter / elonmusk

Izvor: Twitter / elonmusk