ODLIČNA VIJEST

Od sada Spider-Man: Miles Morales i za PC računala

Autor Smartlife

Sony je tri mjeseca nakon premijere službeno najavio Spider-Man

Izvor: Youtube

Sony nastavlja ekskluzivne igre za svoje konzole portati i za PC. Nema sumnje da je Spider-Man igra, originalno objavljena za PS4 2018. godine, jedna od najboljih igara na temu avantura ovog superheroja ikada, u što su se mogli uvjeriti i mnogi gejmeri 12. kolovoza ove godine, kada je konačno objavljena za PC.

Ipak, ono čemu se malo tko mogao nadati je da će sljedeće izdanje Insomniac Games developera, Spider-Man: Miles Morales, stići na PC već nakon 3 mjeseca. Dobro ste pročitali - Sony je službeno najavio lansiranje ove igre sredinom studenog.

Izvor: Youtube

Baš kao i prva igra, Miles Morales stiže s brojnim opcijama i postavkama specifičnim za računala. Kako je objašnjeno na PlayStation blogu, pored standardnih postavkama kao što su vidno polje, kvaliteta teksture, nivo detalja, gužve na ulicama i gustoća prometa, tu je i podešavanje za ray-tracing refleksije različitih kvaliteta.

Dodatno, PC igrala mogu iskoristiti ray-tracing sjenke, za koje se kaže da pružaju "realistične sjenke s prirodnim gradijentima mekoće" koje dodatno poboljšavaju prikaz New Yorka u igri.

Izvor: Youtube

Tu je i podrška za ultraširoke monitore uključujući 21:9, 32:9 pa čak i 48:9 odnos stranica pri gejmingu s tri monitora. Vlasnicima Nvidia grafičkih kartica će biti omogućeno da iskoriste DLSS 2, DLAA i Reflex postavke dok će vlasnicima RTX 40XX serije biti ponuđen i DLSS 3.

Sony je objavio i potrebne specifikacije računala za određene rezolucije i brzinu smjenjivanja kadrova - od 720p 30 fps do 4K 60 fps. Spider-Man: Miles Morales će koštati 49,99 eura kada se pojavi 18. studenog i bit će dostupan na Steam i Epic Games platformama.

Izvor: Youtube

Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI