KAKAV PEH

PUBLIKA NEMA DOBRO MIŠLJENJE eFootball dobio loše ocjene

Autor Smartlife

Nogomet koji bi trebao zamijeniti PES nije dobro prošao kod publike tijekom prva 24 sata

Izvor: Konami

Najnovije izdanje nekadašnjeg PES-a na Unreal Engineu za sada, čini se, nije zadivilo nikoga, a trebalo je upravo to biti - novo poglavlje uspješne nogometne simulacije. eFootball 2022 se 30. rujna pojavio na Steam platformi, zajedno s igrama u PlayStation (PS4 i PS5), Xbox (One i S/X) i Windows 10 trgovinama i za samo nekoliko sati ponio titulu najgore ocijenjenog naslova na Steam platformi!

Izvor: Konami

Izvor: Konami

Ocjena je niža čak i od ocjene igre koju mnogi mrze - Flatout 3 ima “visokih“ 15% pozitivnih ocjena na Steamu. Novi eFootball, koji je besplatan, ima ocjenu od jedva OSAM POSTO! Igrači video igru ismijavaju, pokazali smo upravo probleme s animacijom, a igračima smetaju i brojni bugovi i promašena fizika.

Metacritic ocjena nije, zapravo loša - stručni siteovi dali su igri eFootball 2022 uglavnom sedmicu za sada, recimo IGN je zaokružio ocjenu na 70%, GameSpot još uvijek vijeća, ali konkurent FIFA 22 ima visoku ocjenu osam, što je za ovaj medij više nego pristojno. Što se publike tj. igrača na Metacritic sajtu tiče - jadno, tek 4,1 do 4,3 ocjena za sada na različitim platformama.

Izvor: Konami

Ipak, dajmo šansu Konami timu da se iskupi zakrpama i dorađenim gameplayom koji će stići u sljedećim danima. Svjesni su kako su u eter pustili nešto što nije dovoljno kvalitetno da zamijeni voljeni PES. Vjerujemo da će i ocjene, ako Konami sve popravi, početi brzo rasti.