FREE GAMES

RISING HELL: Vratite se iz pakla

Autor Ivan Vukić

Isprobajte različite stilove igre i strategije kako biste pobijedili demone

Izvor: Epic Games

Rising Hell je vertikalni platformer rogue-lite ispunjen akcijom koja diže adrenalin, uz gomilu teških gothic metal detalja. U paklu koji se neprestano mijenja borite se s hordama demona željnih krvi.

Single player video igra iz rogue-lite žanra omogućuje otključavanje novih likova i talenta za stvaranje kaosa u nasumično generiranom i stalno promjenjivom krajoliku pakla s hordama demona. Heavy-metal riffovi i pikselizirano ludilo pratit će vas dok se budete borili za izlaz iz dubina vatrenog pakla.

Suočavat ćete se s Beelzebubovom jazbinom punom kukaca i s drugim jamama pakla s različitim stvorenjima, šefovima i živim zamkama koje vrebaju okolo. Lančane kombinacije, manevri skakanja i izgradnja talenta bit će vaš ključ koji će vam pomoći da se popnete iz pakla u ovoj vertikalnoj platformskoj igri koja diže adrenalin.

Izvor: Epic Games

Izađite iz stalno promjenjivog proceduralno generiranog pakla dok vam uvijek prisutna prijetnja vječne smrti puni vene adrenalinom. Sudjelovat ćete u epskim bitkama u kojima morate ubijati ogromne drevne demone kao što su Dagon, Beelzebub i mnogi drugi.

Rising Hell omogućuje više načina igre: birajte između načina kampanje i izazova zajedno s vlastitim pločama s najboljim rezultatima. Likovi koji se mogu otključati će vam dati niz različitih stilova igre i strategija.

Izvor: Epic Games

U Epic Games trgovini je igra Rising Hell besplatna za preuzimanje do 13. listopada 2022. Cijena igre je inače 7,99 eura, a razvio ju je Tahoe Games za Windows platformu. Kritika je igri dala ocjenu 67%, a za igranje vam je potreban Windows 7 iako je preporuka Windows 10.

Procesor bi trebao biti Intel Core 2 Duo E6320, uz samo 2 GB radne i 700 MB prostora na disku. Što se tiče grafike bit će dovoljna GeForce 7600 GS s 512 MB ili nešto slično, a igra će biti bolja uz GeForce GTX 1050.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI