SAMO ZABAVA

RUNBOW: Besplatna igra za vikend

Autor Igor Martić

Runbow je party platformer s mnoštvom likova

Izvor: Epic Games

Tu su i ludi kostimi i ludi načini igre jer je video igra Runbow puna šarenog kaosa koji jednostavno morate sami iskusiti.

S mnoštvom načina natjecanja za do 9 igrača, bilo lokalno ili online te masivnom avanturom za jednog igrača Runbow je luda platformska igra u boji koju ste sigurno s nestrpljenjem čekali.

Svijet Runbowa mijenja se sa svakim potezom pozadine tako da ćete morati ostati na nogama dok platforme i prepreke nestaju. Ako nešto ne vidite to ne postoji. Brz, bjesomučan i zabavan Runbow je prepun mnogih načina i sadržaja koji će vas natjerati da trčite.

Izvor: Epic Games

Trebate spasiti Poster District od zle Sature u avanturi i odabrati vlastiti put kroz ogromnu kartu od 140 razina za jednog igrača. Prihvatite The Bowhemoth, što je jedan iznimno težak izazov u utrobi goleme zvijeri. Sami ili s prijateljima sigurno ćete testirati vještine čak i najtežih platformskih veterana.

Krenite sa svojim prijateljima, lokalno ili onlineu šareno, ludo natjecanje. Organizirajte privatnu igru za sebe ili svoje prijatelje ili uskočite na Open Party i osvojite svijet. Tone kostima i nezavisnih gostujućih likova čekaju da ih otključate uključujući Shovel Knight, CommanderVideo, Shantae, Lilac i mnoge druge.

Izvor: Epic Games

Cijena za igru Runbow je 11,99 eura, ali je u Epic Games trgovini besplatna do 6. listopada 2022. do 17 sati. Igra se igra na Windows 10 OS-u, uz i5 procesor ili AMD ekvivalent, uz 8 GB radne i samo 3 GB interne memorije, ali uz barem NVIDIA GTX 660 ili AMD Radeon HD 7950.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI