UNESITE SVJEŽINU

NA 23. ROĐENDAN Google objavio kolekciju sličica

Autor Smartlife

Googleove sličice možete koristiti i kao profilnu fotografiju

Izvor: Google

Umjesto jednog ili dva slova u boji, koja su uobičajena na većini Gmail profila, možete koristiti neku od sličica koje je Google podijelio u različite kategorije.

Kolekcija nazvana Google Illustrations je simpatična, dijelom animirana, većinom statična grupa sličica koje će unijeti malo živosti i razbibrige u svakodnevnu e-mail komunikaciju. Sličice su podijeljene u sekcije životinje, svemir, priroda, ljudi, posao, zabava i već postoji veći broj sličica u svakoj od njih.

Izvor: Google

Za razliku od Xbox tj. Microsoft i Snap ili Bitmoji avatara ovi su već gotovi i nema izrade osobnih tj. personaliziranih avatara ili 3D modela kakve imaju iPhone i Samsung. Za sada su Google Illustrations dostupne samo za Android telefone, ali će biti proširene na iPhone i na desktop za sve korisnike koji ne žele staviti svoju osobnu fotografiju.

Ovo nije kraj za Google Illustrations i one će nastaviti živjeti ne samo na Gmail nego i na drugim Googleovim proizvodima, izjavili su iz kompanije koja svakodnevno dodaje nove sličice.

Izvor: Google

Kako doći do ilustracije?

Nove Google ilustracije možete vidjeti kada postavite profilnu sliku u Google Workspace i Contacts na Androidu. Lako im pristupite putem slike profila u gornjem desnom kutu aplikacije. Pregledajte zbirku ili potražite određenu sliku kako biste pronašli opcije.

Čim stvorite i spremite svoju profilnu sliku, vaši prijatelji, obitelj i ljudi s kojima se povežete moći će je vidjeti na mnogim Googleovim proizvodima.