ASTROLOGIJA

Umjetnom inteligencijom i aplikacijama do boljeg planiranja

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko razmišljate o donošenju odluka vezanih za vašu budućnost i ne možete se odlučiti, možemo vam pomoći

Izvor: Sean Prior / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako astrologija nema znanstvenu utemeljenost široko je prihvaćena te se bavi proučavanjem međusobnog utjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela i zbivanja na našoj planeti kao i ljudskoj osobnosti i slijedovima događaja.

Astrološke karte ili horoskopi izrađuju se prema precizno određenom zemljopisnom položaju i točnom vremenu, a baziraju se na skupu znanja o planetama, znakovima zodijaka, astroloških kuća i aspekata između planeta.

Izvor: Google

Ukoliko podržavate ovakav način analize svoje ličnosti i planiranja prema astrološkim utjecajima, provjerite najpopularnije aplikacije i proučite zašto toliko ljudi vjeruje u njih.

Aplikacija Co–Star Personalized Astrology stvara predviđanja koja se temelje na točnom vremenu i mjestu rođenja kao i podacima NASA-e za praćenje planeta u pokretu, a nakon toga umjetna inteligencija stvara potpuno personalizirane horoskope.

Ova aplikacija koja astrologiju donosi u 21. stoljeće na način koji prije nije bio zamisliv predstavljena je u brojnim eminentnim medijima poput New York Times, Cosmo, Buzzfeed, Vanity Fair, Vogue, Guardian i drugim.

Numerologija - Nađi svoju životnu svrhu
Izvor: Google

Instalirana više od milijun puta, aplikacija će vam pružiti analizu ličnosti prilagođenu cijeloj astrološkoj karti, ažuriranja u stvarnom vremenu, kompatibilnost između planeta, a možete dodati i prijatelje te pratiti njihove horoskopske znakove.

Dame koje više vole numerologiju zanimat će aplikacija Numerologija - Nađi svoju životnu svrhu koja se temelji na pretpostavci da će vam brojevi i informacije dobivene na temelju datuma rođenja pomoći da steknete bolje razumijevanje sebe same, prepoznate svoje talente, vrline i mane.

Izvor: Leo Lintang / Panthermedia / Profimedia

Svrha života opisana u broju Životnog puta omogućit će da vaš potencijal dođe do izražaja putem urođenih osobina, stručnih sposobnosti i mogućnosti. Više od milijun sljedbenika govori kako numerologija uz život koji ovisi o vama, pomaže kao vodič ka boljem i ispunjenijem životu.

AstroMatrix Birth Chart Synastry Horoscopes aplikacija pruža brojne izvještaje i grafikone koji će olakšati razumijevanje vaše karte rođenja. Iscrpan izvještaj o matičnoj karti s detaljnim informacijama o svakoj poziciji planeta i njihovim utjecajima donosi konačni zaključak.

Izvor: Google

Uz dnevne i mjesečne horoskope možete otkriti sve izazove u vašem ljubavnom životu, slaganje s partnerom i analizu vaše veze. Saznanja o prošlom životu, napredovanju te čitanju tarot kartica i još puno toga pruža aplikacija s više od milijun instalacija.

Ukoliko ste fan tibetanskih učenja preporučujemo aplikaciju Tibetan Daily Horoscope & Lunar Calendar Norbu koji se temelji na drevnoj tibetanskoj astrologiji koju su koristili liječnici i redovnici, uglednici i obični Tibetanci.

Izvor: Google

Drevna znanja su u ovoj aplikaciji instaliranoj više od 50 tisuća puta prilagođena modernom svijetu i svima koje zanima astrologija i tibetanska kultura. Izračunavanje se vrši pomoću lunarnog kalendara, a uz osobni dnevni horoskop i prognoze do 2027. godine moguće je dobiti savjete o zdravlju, poslu i drugim aspektima života.