Blacknut i Utomik

NOVO GAMING SUČELJE: Praktičnije igranje na televizoru

Autor Krunoslav Ćosić

Korisničko sučelje na televizorima olakšava ulazak u igru

Izvor: LG

LG Electronics proširuje iskustvo igranja na svojim najnovijim televizorima dodajući nove usluge igranja u oblaku kako bi korisnicima pružio više izbora i ažuriranje korisničkog sučelja za jednostavnije igranje.

Najnovije nadogradnje predstavljaju LG-jevu kontinuiranu predanost donošenju sadržaja i mogućnosti usmjerenih na igrače na njihovim televizorima. Ne zahtijevajući instaliranje na računala, konzole ili igre platforme za igranje u oblaku čine igranje pristupačnijim nego ikad.

Blacknut i Utomik Cloud, koji na LG TV-e dolaze u rujnu odnosno studenom donose mnoštvo naslova koji obuhvaćaju klasične AAA igre, omiljene indie igre, avanture vođene pričama, sport, strategije itd. Putem mjesečnih pretplata dvije aplikacije korisnicima nude mogućnost odabira i trenutnog igranja bilo koje igre iz svojih opsežnih kataloga – obje donose nove naslove svaki mjesec.

Izvor: LG

Blacknut daruje pretplatnike s više od 500 igara za računala i konzole, s najvećom raznolikošću premium sadržaja za sve članove obitelji i s do pet profila igrača. Blacknut katalog nudi najveću kolekciju trkaćih i sportskih igara u prostoru za igranje u oblaku, ali i hvaljene hitove kao što su Metro Exodus, Overcooked i ogromna kolekcija Disneyjevih igara.

Utomik Cloud se može pohvaliti odabranim i rastućim izborom od 100+ igara iz svoje biblioteke od 1300+ PC igara koje pokrivaju različite žanrove s omiljenim nezavisnim igrama kao što su Coffee Talk, My Time at Portia i Turnip Boy Commits Tax Evasion među mnogim vrhuncima platforme.

Izvor: LG

Nove aplikacije za igranje u oblaku stići će u rujnu 2022. u LG Apps Store na LG TV-ima s webOS 6.0 i webOS 2022. A zahvaljujući LG-jevom nedavno ažuriranom korisničkom sučelju za igranje korisnici će uskoro moći pronaći niz popularnih usluga za igranje u oblaku, na novom početnom zaslonu.

Odabrani naslovi NVIDIA GeForce NOW već su dostupni s police za igre. Mogućnost pristupa igrama s Google Stadije i drugim igračkim uslugama putem Gaming Shelfa bit će dodana na LG televizorima u budućim ažuriranjima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI