MALO JE KAOTIČNO

TO ODGOVARA KONKURENCIJI: UFL ćemo vidjeti tek u 2023.

Autor Smartlife

FIFA 23 i eFootball 2023 su u prednosti jer je UFL odgođen

Izvor: UFL

Iako je igra oko 80% spremna nije spremna za ovogodišnje lansiranje nego tek u sljedećoj godini. Britanski studio Strikerz Inc. je prolongirao objavljivanje svog predstojećeg FIFA i eFootball konkurenta nazvanog UFL i to baš pred dolazak FIFA 23 i eFootball 2023 igara.

Prethodno planirana da stigne ove godine za PS5, PS4, Xbox Series X/S i Xbox One igra će sada biti objavljena tek tamo 2023. godine.

UFL Development Update from CEO Eugene Nashilov | August'22
Izvor: Youtube

Izvršni direktor studija Strikerz Inc Eugene Nashilov je objavio ovu lošu vijest u video snimki o napretku rada na igri.

"Oduvijek smo sebi postavljali veoma visoke ciljeve - kako izvan studija tako i tijekom rada u studiju. Zbog toga i nije neka novost reći da je ova igra izuzetno tehnološki složena - ona koja treba simulirati čitav niz nogometnih tehnika i mehanike izvođenja s dinamičnim, realističnim animacijama, igračima svjetske klase i još mnogo toga", rekao je Nashilov.

"Mnogi od vas su ranije već i rekli da će igra biti odgođena i - bili su u pravu. UFL se pomjera za 2023. godinu, a tijekom prosinca 2022. ćemo u novoj epizodi objaviti kad će točno igra biti dostupna. Igra je u ovom trenutku otprilike 80% gotova i potrebno nam je više vremena dok završimo razvoj onako kako to svi zaslužujemo".

Izvor: UFL

Nashilov je rekao i da će biti dosta novog sadržaja u vezi s igrom, a koji će biti objavljivan kroz video epizode. Prije samog lansiranja igre igrači će moći isprobati igru, o čemu će biti više riječi drugom prilikom.

UFL će biti besplatna igra usredotočena na ideologiju fer playa, koja gleda na igrače koji se poklapaju s sličnim vještim protivnicima, prema Strikerz Inc. razvojnom studiju i donijet će sasvim novi nivo simulacije u najvažniju sporednu stvar na svijetu…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI