NOVE FUNKCIJE

SNAP: Dostigli su milijun pretplatnika za uslugu koja se plaća

Autor Krunoslav Ćosić

Snapchat+ se uspješno bori na tržištu premium usluga koje se dodatno plaćaju

Izvor: Snap

Tvrtka za društvene medije Snap otkrila je da se više od milijun pretplatnika prijavilo na njezinu premium uslugu Snapchat+ šest tjedana nakon njezina pokretanja. To je dio pokušaja za stvaranje novih prihoda nakon nedavnih financijskih poteškoća.

Tvrtka je u blogu objavila da je prešla granicu od milijun korisnika navodeći nove značajke, uz najavu da je uslugu učinila dostupnom u 25 zemalja.

Snapchat+ je sada dostupan u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Njemačkoj, Australiji, Novom Zelandu, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Indiji, Kuvajtu, Kataru, Omanu, Bahreinu, Egiptu, Izraelu, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Irskoj, Belgiji, Finskoj i Austriji.

Snapchat+ omogućuje pristupit do još ekskluzivnijih značajki u sklopu pretplate. Postoje četiri nova načina za prilagodbu vašeg Snapchat iskustva:

Prioritetni odgovori na priče: vaši će odgovori biti vidljiviji Snap Starsu.

Izvor: Snap

Emotikoni za prikaz objave: odaberite emotikon za koji želite da ga prijatelji vide nakon što pogledaju vaše snimke. To je prepoznatljiv način da se odjavite sa svojih Snapova.

Izvor: Snap

Nove Bitmoji pozadine: dajte svojoj Bitmoji pozadini više šarma s posebnim pozadinama kao što su blještavo zlato i raj na plaži.

Izvor: Snap

Nove ikone aplikacija: promijenite ikonu Snapchat aplikacije na početnom zaslonu novim dizajnom.

Izvor: Snap

Mjesečna pretplata

Dostupan za 3,99 USD mjesečno Snapchatteri mogu omogućiti Snapchat+ u bilo kojem trenutku posjetom njihovom profilu. Nastavit će se dodavati više značajki u nadolazećim mjesecima.

Suparnik društvenih medija Twitter također je lansirao pretplatnički proizvod, Twitter Blue, dok usluge Meta Platforms Facebook i Instagram tek trebaju uslijediti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI