AKO VOLITE KUHATI

USKORO U EPIC GAMES TRGOVINI: Cook, Serve, Delicious! 3?!

Autor Krunoslav Ćosić

Uživat ćete u ovoj akcijsko-strateškoj simulaciji

Izvor: Epic Games

Igra će se moći igrati u prvom licu ili s više igrača, a Vertigo Gaming će Cook, Serve, Delicious! 3?! uskoro ponuditi na Epic Games platformi. Ovo su neki od komentara igrača koji su igru već isprobali:

“Nemilosrdna i strateška igra upravljanja kuhinjom, nagrađuje naporan trud, a kada se ploče počnu grijati sve sjeda na svoje mjesto. To je meditacija. Nikada nisam osjetio veći osjećaj mira i svrhe nego kad smotao šest buritosa u manje od pet sekundi”, napisao je Rock Paper Shotgun.

"Igra Cook, Serve, Delicious! 3?! uzima najbolje od prve dvije igre i donosi puno više s većim napredovanjem, više hrane, opcijama pristupačnosti i još mnogo toga kako bi bila ultimativna igra kuhanja. Već mi se svidjela prva Cook, Serve, Delicious! igra dok je nastavak bio korak naprijed na mnogo načina, ali je i nazadovao. Cook, Serve, Delicious! 3?! je sve što sam želio od ove franšize i više", kaže Touch Arcade.

Izvor: Epic Games

U igri koja bi u prijevodu imala naziv „Kuhajte, poslužite, ukusno“ krenite na put diljem Sjedinjenih Američkih Država kako biste sudjelovali u prvenstvu Iron Cook Foodtruck sa svojom pouzdanom ekipom robota Whisk i Clever.

U milijunski prodanom nastavku iz serije Cook, Serve, Delicious! smještenom u radikalno promijenjenu ratom razorenu Ameriku 2042. igrajte kroz potpuno novu kampanju vođenu pričom u kojoj kuhate stotine namirnica, uključujući mnoge potpuno nove u seriji.

Igrate se na stotinama razina u novoj strukturi igranja koja je potpuno redizajnirana za pružanje brze akcije s potpuno novim Chill Modeom koji se može uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Igrajte se kroz kampanju putem jednog igrača ili s prijateljem u lokalnoj suradnji (s mogućnošću mijenjanja u hodu).

Izvor: Epic Games

Nadogradite svoj kamion s hranom desecima modula koji utječu na igru, proširite svoj katalog hrane s više od 200 namirnica, ukrasite svoj kamion s hranom s desecima drangulija. Tone značajki pristupačnosti uključujući postavke pokreta, postavke bljeskanja/stroboskopa, značajke zvuka i postavke za daltoniste te još mnogo toga.

Kroz više od stotinu sati igranja igra obuhvaća više od 380 razina, a prati ju nagrađivani soundtrack (IndieCade Audio of the Year, 2020.) Jonathana Geera (Owlboy). Za igranje na Windows računalu bit će vam potreban sljedeći hardver:

• 4 GB memorije na disku (preporuka je 8 GB)
• Windows 7 minimalno (može se igrati na Windows 8/10/11)
• procesor na taktu od 2 GHz
• grafika s 256 MB VRAM-a

“Cook Serve Delicious 3 je stresna, ali ponekad opuštajuća igra kuhanja. Toliko je blizu savršenosti da jedva čekam vidjeti što donosi sljedeća iteracija”, zaključak je koji je napisao igrač PC Invasion.