NEMA ČEGA NEMA

SLJEDEĆI TJEDAN NA XBOXU: Frogun, Gale of Windoria, Gigapocalypse

Autor Krunoslav Ćosić

Nove igre koje će biti dostupne od 1. do 5. kolovoza 2022.

Izvor: xbox

Xbox otkriva koje naslove možemo očekivati u danima pred nama.

Azure Striker Gunvolt 3

Sljedeći nastavak u brzoj 2D akcijskoj seriji Gunvolt napokon je stigao s Azure Striker Gunvolt 3. Uravnotežujući zanimljivu priču i zadovoljavajući gameplay Gunvolt 3 je najekstravagantniji ulazak u seriji dosad! Igrajte i kao nova zvijezda Kirin i kao protagonist serije Gunvolt dok se izmjenjujete između njih u hodu i osvajate mnoge pozornice te šefove Gunvolta 3.

Izvor: xbox

After Wave: Downfall

Arkadna pucačina u kojoj se borite protiv čudovišta s bojnim brodom. Zli Deathrix napao je svijet i poslao misteriozni meteorit uzrokujući veliku poplavu. Nadogradite svoje brodove za bolje performanse u borbi protiv najbrutalnijih neprijatelja. Sadrži lokalni način rada za udruživanje s prijateljima i obitelji.

Izvor: xbox

Frogun

Optimizirana za Xbox Series X|S u igri Frogun pridružite se Renati dok putuje svijetom mističnih ruševina u epskoj misiji spašavanja svojih roditelja. Frogun je platformska platforma stare škole koja hvata dušu ere PS1/N64, u kojoj je vaša kuka za hvatanje u obliku žabe vaš najbolji prijatelj.

Izvor: xbox

Gale of Windoria

3. kolovoza na Xbox Series X|S te PC računala stiže naslov Gale of Windoria. Lebdite na vjetru oko svijeta u svom letećem kljunu. Iskoristite elementale ne samo u naizmjeničnim bitkama već i u trikovima u tamnici kombinirajući sposobnosti likova. Također pronađite kvarce da ojačate svoju grupu, steknete vještine i razne tehnike.

Izvor: xbox

Gigapocalypse

Dan poslije, Gigapokalipsa stiže na Xbox Series X|S. 2D pixel art destruction igra inspirirana je klasičnim Kaijū filmovima kao što su "Godzilla" i "King Kong" i klasikom igre Rampage. Sadrži izbor različitih Giga iz pretpovijesnog doba, svemira i zaboravljene povijesti.

Izvor: xbox

Turbo Golf Racing

Na konzole Xbox Series X|S i računala od 4. kolovoza stiže igra u kojoj vozite svoj automobil. Pojačavajte brzinu, skačite, okrećite se i letite sa svojim automobilom s turbo pogonom dok čipate, udarate i razbijate goleme loptice za golf u uzbudljivoj trci kako biste pobijedili svoje prijatelje i tako došli prije njih do cilja. Osjetite uzbuđenje brzih utrka u arkadnom stilu dok se borite sa svojim prijateljima na nov uzbudljiv način.

Izvor: xbox

Roll The Cat

Optimizirano za Xbox Series X|S dolazi igra u kojoj na svakoj razini morate otkotrljati mačke natrag u njihov krevet; tek tada ćete ih uvjeriti da spavaju. Upotrijebite svoju prostornu logiku i pokušajte vratiti mačke u krevet u ovoj opuštajućoj puzzle igrici sa slatkim mačkama.

Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI