EPIC ČASTI

ISPROBAJTE: Simulator košnje travnjaka

Autor Krunoslav Ćosić

Lawn Mowing Simulator je zabavna single player simulacija

Izvor: Epic Games

Ovaj tjedan nas Epic Games časti s još jednim besplatnim naslovom. Lawn Mowing Simulator omogućuje ljepotu i detalje košnje velikog britanskog sela. Simulator omogućuje autentičnu i ekspanzivnu vožnju s liste licenciranih kosilica za travu, iz stvarnog svijeta prestižnih proizvođača Toro, SCAG i STIGA.

Izvršite provjere na terenu, postavite visinu oštrice i izmjerite opterećenje motora dok ispunjavate niz ugovora u različitim načinima rada. Unaprijedite svoju košnju s nekoliko priključaka od trakastih valjaka, kompleta za malčiranje, sakupljača trave, uređaja za recikliranje, mlatilica itd.

Izvor: Epic Games

Igra Lawn Mowing Simulator smještena je u prelijepi britanski seoski gradić. Užurbane stambene ulice, prostrano dvorsko imanje, neobično zelenilo vikendica i velika konjička polja samo su neka od mjesta koja čekaju vaše noževe za košnju.

Toro, SCAG i STIGA prvi su simulator košnje travnjaka sa svojim strojevima iz stvarnog svijeta koji su odlično rekreirani, i vizualno i fizički. 12 kosilica dostupno je u osnovnoj igri, a svaka ima svoje izazove, dodatke i nadogradnje koje treba slijediti.

Izvor: Epic Games

Izgradite vlastitu tvrtku za njegu travnjaka iz temelja. Kupite i nadogradite svoje sjedište, zaposlite ljude, oglašavajte se i uravnotežite poslovne knjige dok rastete i širite svoje poslovanje.

Video igra Lawn Mowing Simulator besplatno je dostupna u Epic Storeu do 4. kolovoza 2022. Cijena igre je 19,99 eura, a za besplatno preuzimanje na Windows računala potreban vam je samo račun na Epic platformi. Igra je dobila prosječnu ocjenu 3,9, a igra se na Windows 10, uz 8 GB radne i 20 GB interne memorije.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI