LAKŠA KUPNJA

MOBILNA APLIKACIJA MOJ A1: Kupnja digitalnih PlayStation vouchera

Autor Krunoslav Ćosić

Video igre dostupne su putem PlayStation Storea

Izvor: Shutterstock

A1 Hrvatska postao je prvi među telekomima koji svojim korisnicima nudi mogućnost kupnje digitalnih PlayStation vouchera putem aplikacije Moj A1. Svi zagriženi fanovi igranja video igara na PlayStation 4 i PlayStation 5 konzolama moći će tako uplatiti voucher uslugu dostupnu u apoenima od 35, 50, 150 i 350 kuna.

Odobrenom novčanom transakcijom generirat će im se automatski kôd spreman za uporabu u PlayStation Storeu. Trošak nastao ovom kupnjom korisnik će platiti uz redovan A1 račun, bilo da je riječ o prepaid ili postpaid načinu plaćanja usluge.

Izvor: Playstation

Kupnjom PlayStation vouchera korisniku preostaju samo slatke brige izbora najdražeg sadržaja ili video igre na koju će potrošiti svoj novac unutar PlayStation Storea – najveće PlayStation biblioteke na svijetu.

Na taj ćete način jednostavno započeti najnovije „Stray“ igrače pustolovine kroz mračno podzemlje kibernetičkog grada s mačkom lutalicom u trećem licu. Odigrajte„Gran Tourismo“ unaprijeđenu automobilsku utrku, uz maksimalan mjesečni iznos potrošnje od 500 kuna.

Također, korisnici vouchere mogu iskoristiti i za uživanje u svim pogodnostima dostupnim igračima s PlayStation Plus Essential, Extra ili Premium članstvom. Neke od najvećih hitova u svijetu video igara, dostupnih putem PlayStation Storea, A1 Hrvatska inkorporirao je i u svoj putujući A1 Gaming Hub koji će uskoro posjetiti gradove širom Hrvatske.

Izvor: A1 Hrvatska

A1 Gaming Hub omogućuje gaming na 5G mreži, a opremljen je gejmerskim računalima, konzolama i mobile gejming kutkom. A1 Hrvatska promovira eSport, ali će istovremeno i educirati građane o važnosti odgovornog gejmanja koje se zasniva na fair-playu i nultoj toleranciji na bilo koju vrstu toksičnosti, govora mržnje ili diskriminaciji. Iz A1 Hrvatska za jesen najavljuju kvalifikacije za jubilarnu 10. sezonu A1 Adria League.

Izvor: A1 Hrvatska

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI