PRIPREMITE SE

SAMO ZA ONE S 32 GB RAM-a: Spider-Man Remastered

Autor Smartlife

Marvel je objavio specifikacije računala za novu igru

Izvor: MARVEL ENTERTAINMENT

Samo gameri s najjačim računalnim konfiguracijama moći će igrati Marvel's Spider-Man Remastered. Sony Studios i Insomniac Games konačno su, tek dva-tri tjedna pred premijeru, podijelili sistemsku zahtjevnost PC izdanja jedne od najjačih PlayStation igara.

Izvor: Sony

Marvel's Spider-Man Remastered stiže na police digitalnih trgovina 12. kolovoza po cijeni od 59,99 eura tj. dolara, u ovisnosti od regije i valute u kojoj kupujete, a sudeći po PC zahtjevnosti na maksimumu detalja i grafike moći će igrati samo odabrani među nama.

Insomniac Games je objasnio da je cilj studija igrom Spider-Man Remastered na PC-ju bio stvoriti "vizualno primamljivu prezentaciju" s opsežnom konfiguracijom dostupnom onima s različitim hardverom. Rekli bismo da su u tome uspjeli jer su ponudili čak pet sistemskih konfiguracija na kojima je moguće igrati igru.

Na PC-ju igra sadrži ray-tracing refleksije s različitim nivoima kvaliteta od kojih je jedan novi, kvalitetniji ray-tracing koji nudi još više detalja u gradu. Također, igra podržava Nvidia DLSS i Nvidia DLAA, od kojih je posljednji način anti-aliasing, temeljen na AI, namijenjen za GeForce RTX igrače.

Pored grafičkih karakteristika računala postoji više perifernih uređaja i opcija prilagođavanja. Možete koristiti PlayStation DualSense bežični kontroler, miš i tipkovnicu i Steam ulaz, objavio je Play! Zine. Dostupno je mnogo opcija za remapiranje, a igra će ponuditi više funkcija pristupačnosti. Također će podržati dostignuća i čuvanja u oblaku na Steamu i Epic Games Storeu.

Ako nemate računalo više klase, ne brinite: sve vrste opreme će se moći koristiti za igru. Na prvoj slici detaljno pročitajte minimalne i preporučene specifikacije i specifikacije za različite grafičke unaprijed podešene nivoe i ne zaboravite da imate malo vremena za unaprjeđenje svojih mašina jer Marvel's Spider-Man Remastered dolazi pred sve nas već 12. kolovoza 2022.

Pojačavanje konfiguracije odlično će vam doći i za jednako dobre igre God of War i Horizon Zero Dawn Complete Edition, koje su prije ove stigle na PC. Počele su se pojavljivati i slike i video prilozi za PC remaster igre The Last of Us

Marvel's Spider-Man Remastered - PC Features Trailer I PC Games
Izvor: Youtube