KRV NA SVE STRANE

Akcija i avantura u igri Hood: Outlaws & Legends

Autor Ivan Vukić

Za 19,99 eura dobit ćete multiplayer video igru koja nije hardverski zahtjevna

Izvor: Epic Games

S vrlo dobrom prosječnom ocjenom 4,0 video igra Hood: Outlaws & Legends za PC računala bavi se nasilnim srednjovjekovnim svijetom u kojem trebate nadigrati suparničke bande, u multiplayer načinu igranja.

Krećući se u tajnosti kako bi nevidljivo ukrali blago ili dominirajući kroz glasnu i brutalnu borbu, samo će najbolji pobjeći s teško zarađenim bogatstvom. Moto igre je da su svi odmetnici, ali neki će postati legende.

Suočeni s nemilosrdnom, nekontroliranom državom pobunjenici i skitnice bore se za svoje mjesto među legendama. Kako bi osvojili utjecaj na potlačeni narod suparničke se bande natječu u odvažnim pljačkama kako bi pogodile bogate tamo gdje boli. U borbi između narodnog heroja ili odmetnika gladnog zlata samo će najbolji pobjeći s teško stečenim bogatstvom.

Izvor: Epic Games

Dva tima od 4 igrača natječu se u izvođenju savršene pljačke, u srednjovjekovnim okruženjima kojima patroliraju smrtonosni čuvari. S jedinstvenim vještinama i mističnim sposobnostima svakog lika, tajno se kreću kako bi ukrali nevidljivo blago. Pri tome moraju dominirati kroz glasnu i brutalnu borbu.

Pri tome će se prolijevati krv, bogatstvo će biti pokradeno, a nove legende će se ponovno roditi. U igri Hood: Outlaws & Legends trebate nadigrati protivnike u intenzivnim PvPvE pljačkama za više igrača.

Izvor: Epic Games

Doživjet ćete nasilni srednjovjekovni svijet u kojem se misticizam natječe s moći koju su stvorili čovjek i korupcija. Potražite svoj plijen i uložite u povlastice, oružje i hrabri novi izgled, uz podršku nakon lansiranja s novim kartama, likovima, načinima igre i događajima.

Igra Hood: Outlaws & Legends je dostupna preko Epic Games platforme, a na računalu trebate imati Windows 10, minimalno AMD FX 6300 X6 ili Intel Core i5-3570K procesor, 8 GB radne i 40 GB memorije na disku, uz 2 GB VRAM, Radeon HD 7870 ili GeForce GTX 660 grafiku.