KARTAŠKA IGRA

ANCIENT ENEMY: Borba protiv neprijatelja u stilu pasijansa

Autor Ivan Vukić

Igra vrijednosti 11,99 eura nekoliko dana je besplatna za preuzimanje

Izvor: Epic Games

Igra Ancient Enemy dobila je ukupno četiri zvjezdice za izvedbu, ali prava ocjena je 3,9. Radi se o RPG igri, a borba s kartama smještena je u raspadajući svijet u kojem su sile zla već pobijedile. Udarajte izobličene neprijatelje sa zadovoljavajućim rasponom čarolija i sposobnosti. Otputujte u divljinu punu ožiljaka i porazite najsmrtonosnijeg neprijatelja.

Kartaška indie igra Ancient Enemy je strateška RPG kartaška igra u kojoj donosite zanimljive taktičke odluke dok se borite protiv izobličenih neprijatelja i svladavate izazovne zagonetke.

Izvor: Epic Games

Suočit ćete se s hordom smrtonosnih neprijatelja, od kojih svaki dolazi iz svijeta u kojem je zlo već pobijedilo. Ne samo što morate izdržati već i ponovno izgraditi svoje moći kako biste pobijedili zlo i borili se u posljednjem dvoboju protiv svog monstruoznog neprijatelja!

Putujte kroz izbrazdani krajolik s desecima atmosferskih razina, crpite snagu iz Zemlje i borite se za dušu samog svijeta. Testirajte svoje vještine protiv mnoštva neprijatelja u jedinstvenoj naizmjeničnoj borbi u stilu pasijansa.

Izvor: Epic Games

Značajke igre Ancient Enemy su:

• Tri razine težine u rasponu od opuštene do noćne more.
• Odaberite svoj put kroz mračnu, folklornu priču.
• Inovativna, strateška borba na poteze.
• Uništite neprijateljske monstruozne poručnike sa zadovoljavajućim rasponom čarolija i sposobnosti.
• Prikupite moći iz uništenog krajolika da izliječite svoj um i pojačate svoju magiju.
• U dvoboju se probijte do citadele i porazite svog neprijatelja jednom zauvijek!

Ancient Enemy je iteracija inventivnog dizajna kartaških igara iz Grey Alien Gamesa predstavljena u ožujku 2021.. Ovaj put u suradnji s poznatom škotskom umjetnicom igara Jen Pattison i poznatim dizajnerom igara Jimom Rossignolom.

Izvor: Epic Games

Ancient Enemy atmosferska je potezna avantura u duhu remek-djela kao što su Darkest Dungeon i Slay The Spire, a za igranje na Windows računalu potrebno vam je samo 200 MB slobodne memorije te 4 GB radne memorije. Procesor treba raditi na taktu od samo 1 GHz. Igra Ancient Enemy besplatna je za preuzimanje iz Epic Games trgovine do 14. srpnja 2022.