FREE IGRA

Što prije preuzmite besplatnu igru Geneforge 1: Mutagen

Autor Krunoslav Ćosić

Epic Games časti s indie RPG igrom koja se igra u prvom licu

Izvor: Epic Games

Single player video igra Geneforge 1: Mutagen je jedinstveni, otvoreni fantastični RPG u stranoj zemlji. Kroz bitku ili lukavstvo možete promijeniti svijet, a u tome vam služi vaša vojska mutantskih čudovišta napravljenih po narudžbi. Dostupne su tone vještina, blaga, frakcija, blaga i kreacija. Isprobajte neusporedivu slobodu i mogućnost ponovnog igranja u epskoj priči.

Indie kultni klasik s potpunom slobodom u jedinstvenom svijetu Geneforge 1: Mutagen je otvorena fantastična avantura u čudnom, novom svijetu. Vi ste jedan od Oblikovatelja, čarobnjaka koji imaju nevjerojatnu moć stvaranja života. Želite alat, zamku, vojsku? Možete stvoriti moćne zvijeri, a one vam se potpuno pokoravaju.

Izvor: Epic Games

Barem bi tako trebalo biti! Našli ste se na zabranjenom otoku, punom moćnih, izgubljenih tajni i vašeg naroda. Osvajači su također ovdje, pokušavaju ukrasti i ovladati vašim znanjem. Utrkujte se za nevjerojatna skrivena blaga. I uništite lopove. Ili im se pridružite.

Sami odlučujete hoćete li vladati vojskom mutantskih čudovišta, krenuti sami u borbu ili koristiti diplomaciju. Geneforge 1: Mutagen nudi neusporedivu slobodu u načinu na koji igrate. Upotrijebite magiju ili svoje smrtonosne ljubimce kako biste slomili svoje neprijatelje. Ili upotrijebite prijevaru, diplomaciju i pritajenost kako biste pobijedili u igri bez da ikada napadnete neprijatelja.

Izvor: Epic Games

Birajte između mnoštva suparničkih frakcija ili jednostavno uništite sve. Porazite posljednjeg šefa ili promijenite stranu i pridružite mu se. Borite se sami s oštricama, projektilima ili magijom ili stvorite vlastitu vojsku mutantskih čudovišta izrađenih po narudžbi.

Retro zabava majstora indie RPG-ova

Geneforge je epska fantastična avantura s više od osamdeset zona za istraživanje, 50+ sati igranja i neusporedivom mogućnošću ponovnog igranja. Birajte između desetaka vještina, sposobnosti i kućnih ljubimaca kako biste došli do širokog niza različitih završetaka.

Izvor: Epic Games

U potrazi za stotinama čarobnih artefakata, neki od njih prilično čudni. Postoji utrka za izgubljenom ludom znanošću Oblikovatelja. Tko će pobijediti? Igra Geneforge 1: Mutagen je besplatna za preuzimanje u Epic Store trgovini, inače košta 15,99 eura, a do 7. srpnja 2022. cijena joj je 0 eura.

Može se igrati na Windows i Mac OS operativnim sustavima, uz samo 256 MB radne i 300 MB interne memorije tako da računalne komponente nisu zahtjevne za igru koja je dobila ocjenu 4,1, a Spiderweb Software ju je predstavio u 2021. godini.