open-world igra

SIMPSONOVI U UNREAL ENGINE 5: Remake igre izgleda fantastično

Autor Smartlife

Na neslužbenom remakeu radi samo jedan čovjek

Izvor: Youtube

Na prste jedne ruke mogu se izbrojati kvalitetne igre temeljene na serijama i filmovima - The Simpsons: Hit & Run je bio jedan od njih. Ovaj akcijsko-avanturistički naslov iz 2003. godine, koji su mnogi imali priliku igrati na PlayStation 2, GameCube i Xbox konzolama, a kasnije i na računalima, prošao je odlično i kod gejmera i kod kritičara.

Mnogi smatraju Hit & Run jednom od najboljih igara ikada napravljenih na temu popularne obitelji te ne trebaju čuditi napori fanova koji žele moderan remake.

Izvor: Youtube

YouTube kanal reubs je nedavno podijelio snimku napretka svog remake Hit & Run projekta, kao open-world igre, koristeći Unreal Engine 5. Prije nego što se previše uzbudite, imajte na pameti da je ovo samo u svrhe zabave i reubs je ne planira nikada učiniti dostupnom za preuzimanje.

Ipak, projekt je odlično počeo. Umjesto da počne od nule reubs je uvezao prethodni mod mape igre u Unreal Engine. Neka podešavanja naknadne obrade pomogla su da boje iskaču, a AI je korišten za povećanje tekstura. Malo ručnog masiranja je bilo potrebno tu i tamo, ali zaista, engine je uradio većinu teškog dizanja.

Video je već imao oko milijun pregleda u trenutku pisanja, što sugerira da je interes velik, čak i u ovoj ranoj fazi. Pratit ćemo neslužbeni remake da vidimo kako će napredovati u bliskoj budućnosti. Tko zna, možda bi mogao inspirirati licencirani remake koji ćemo možda svi moći igrati jednog dana.

How I Remade The Simpsons Hit and Run in a Week
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI