SINGLE PLAYER

Wolfenstein: The New Order

Autor Krunoslav Ćosić

Osjetite pucačinu ponovno iz prvog lica, uz pozadinu alternativnih 60-ih godina

Izvor: Epic Games

Wolfenstein: The New Order otkriva nepoznat svijet kojim vlada poznati neprijatelj – onaj koji je promijenio i izokrenuo povijest kakvu poznajete. Igra je odličan primjer first-person shootera.

Razvijen od strane MachineGames, studija koji se sastoji od iskusne grupe programera priznatih po svom radu na stvaranju igara vođenih pričama, Wolfenstein nudi duboku priču prepunu akcije, avanture i borbe u prvom licu.

Intenzivan, filmski i prikazan sa zadivljujućim detaljima Wolfenstein šalje igrače diljem Europe u osobnu misiju da sruše nacistički ratni stroj. Uz pomoć male grupe boraca otpora infiltrirajte se u njihove najstrože čuvane objekte, borite se s visokotehnološkim nacističkim legijama i preuzmite kontrolu nad super oružjem koje je osvojilo zemlju – i šire.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Wolfensteinovi setovi koji oduzimaju dah sadrže juriš na tvrđavu na obali Baltika, istraživanje podmorja, nacističke ratne strojeve koje kontroliraju igrači i još mnogo toga – sve u kombinaciji kako bi se stvorilo uzbudljivo akcijsko-pustolovno iskustvo.

Provalite u tajne istraživačke objekte i strogo čuvane zalihe oružja kako biste nadogradili svoje oruđe za uništavanje. Doživite intenzivnu borbu u prvom licu dok se borite protiv ogromnih nacističkih robota, ogromnih super vojnika i elitnih šok trupa.

To je prava priča u kojoj su visokooktanska akcija i uzbudljiva avantura isprepleteni u uskom tempu, uz super imerzivnu priču o igrici koja sadrži nezaboravne likove. Wolfenstein: The New Order je upravo u Epic Games trgovini besplatna za preuzimanje (do četvrtka 9. lipnja 2022.), a cijena igre je 19,19 eura. Nije zahtjevna, trebate na računalu 4 GB radne i 50 GB interne memorije, uz GeForce 460 ili ATI Radeon HD 6850 grafiku.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI