KUPOVINA ĆE BITI LAKŠA

33%: Aplikacija za lovce na promocije

Autor Krunoslav Ćosić

Od sada je dostupna u Hrvatskoj, a nudi neke od naprednih značajki te ekološki pristup

Izvor: 33%

Mobilna aplikacija „33%“ započela je s radom na hrvatskom tržištu, a namijenjena je svim lovcima na promocije koji će od sada imati uvid u popuste na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj. Umjesto listanja kataloga i samim time utjecaja na okoliš, aplikacija omogućuje pregled promocija u bilo koje vrijeme.

33 kilograma promotivnih letaka godišnje prosječno njemačko kućanstvo zaprimi u svoj poštanski sandučić, što je potaknulo internacionalni tim koji čine Ben Delhey, Anton Petkov i Josip Muller da tiskane letke prenesu u digitalni svijet.

U Hrvatskoj se, prenosi procjene Muller, godišnje na tisak letaka i kataloga utroši 25.000 tona papira, a broj takvih izdanja ide i iznad 100 milijuna primjeraka. U samo nekoliko klikova svoju kupovnu listu proizvoda možete podijeliti s prijateljima ili članovima obitelji.

Josip Muller
Izvor: 33%

Aplikacija za Google Android i Apple iOS operativne sustave na hrvatskom jeziku omogućuje kreiranje liste omiljenih proizvoda, kupovnih listi ovisno o potrebama korisnika, određivanje radijusa poslovnica s obzirom na lokaciju na kojoj se korisnik nalazi te pregledavanje maloprodajnih promocija na jednome mjestu.

Proces traženja proizvoda možete dodatno ubrzati odabirom željene kategorije, primjerice: hrana, piće, cvijeće, uređenje doma, dječji proizvodi, smrznuta hrana, međunarodna kuhinja, začini i brojne druge. Aplikacija pokazuje i koliko je dugo proizvod na sniženju, a na kraju kupovne liste izračunava i konačni iznos kupnje.

U 33% možete unijeti listu svojih omiljenih proizvoda koje najčešće kupujete te potom brzo i jednostavno trenutno provjeriti kad i gdje su ti proizvodi na sniženju te sukladno tome odlučiti gdje ćete obaviti svoju kupovinu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI