POSTOJE OD 2019.

ZA 78 DANA: U Hrvatsku stiže servis koji obožavaju djeca, ali i odrasli

Autor Krunoslav Ćosić

Poznata je i cijena po kojoj će se moći gledati video sadržaji

Izvor: Disney

Streaming servis (usluga videa na zahtjev) Disney+ stiže u Hrvatsku 14. lipnja 2022. The Walt Disney Company sredinom godine dolazi u 42 nove zemlje i 11 novih teritorija (Slovenija, BiH, Srbija, Crna Gora, Mađarska…). Usluga Disney+ je u SAD-u i u nekoliko drugih zemalja pokrenuta krajem 2019. godine.

Za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate na Disney+ iznosit će 7,99 eura, a 79,90 eura je iznos za godišnju pretplatu. Za taj iznos dobit ćete pristup tisućama naslova serija i filmova iz studija Disney, Pixar, Marvel, Star Wars dok National Geographic donosi prvu sezonu serijala od 12 epizoda „The World According To Jeff Goldblum“.

Free Guy
Izvor: Disney

Pretplatnici će imati pristup sadržaju Star Wars „The Book of Boba Fett“ i „The Mandalorian“ izvršnog producenta i pisca Jona Favreaua. Zatim, seriji „Moon Knight“ iz Marvelovog studija u kojoj glavnu ulogu ima Oscar Isaac kao Steven Grant, zaposlenik u trgovini suvenira koji postane opsjednut sjećanjima iz nekog drugog života i gubitkom pamćenja, te Oscarom nominiran film „Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings“ („Shang-Chi i legenda o deset prstenova“) sa Simu Liu i Awkwafinom u glavnim ulogama.

Disney+ donosi Pixarov animirani film nominiran za nagradu Oscar „Luca“ („Luka“), Oscarom nagrađen Walt Disneyev film „Encanto“ („Encanto: Naš čarobni svijet“) o izvanrednoj obitelji Madrigal te Oscarom nagrađen film „Cruella“, s Emmom Stone u ulozi legendarne Cruelle de Vil.

Encanto: Naš čarobni svijet
Izvor: Disney/© 2021 Disney. All Rights Reserved.

Bit će moguća četiri istodobna streama, s neograničenim preuzimanjima koja uključuju do deset uređaja, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI