SAMO ZA PRETPLATNIKE

USKORO STIŽU NA IOS I ANDROID: Tri nove igre iz Netflixa

Autor Smartlife

Novost su This Is A True Story, Into The Dead 2 i Shatter Remastered

Izvor: PIKPOK

Bit će tu za svakog po nešto – od potrage za vodom do zombi pucačina. Netflix je najavio tri nove video igre koje će se moći igrati na pametnim telefonima, a dvije od njih već sad su dostupne za preuzimanje dok se za treću ne zna kad točno dolazi.

Poput prethodnih igara, i tri nove će biti dostupne svima koji su pretplaćeni na Netflix. Jedna od igara je i This Is A True Story – RPG koji ima i edukativnu ulogu te igrače informira o svakodnevnim teškoćama s kojima se susreću oni koji žive u podsaharskoj Africi.

This Is A True Story
Izvor: Youtube

Igru je razvio Frosty Pop, a fokusira se na probleme nestašice vode i nedaće s kojima se stanovnici ovog dijela planete Zemlje suočavaju kako bi do nje došli. Pored toga, tu je i igra Shatter Remastered – nova verzija originala iz 2009. godine, a radi se o jednoj od onih igara u kojima igrač ima zadatak uništavati blokove kako bi došao do sljedećeg nivoa.

Pogledajte galeriju:

Shatter Remastered Gameplay
Izvor: Youtube

Treća po redu je Into The Dead 2: Unleashed, igra u kojoj je cilj preživjeti najezde zombija tako što se puca i bježi. Iako horor akcije nisu za svakoga te igara sa živim mrtvacima ima na pretek, ali Netflix obećava odličnu pucačinu u prvom licu koja će, kako se tvrdi, zainteresirati i najokorjelije ljubitelje ovakvih igara.

Into The Dead 2 - Alpha Wolf Event!
Izvor: Youtube

Netflix polako puni biblioteku video igara, a program je počeo u studenom 2021. godine. Od tada smo dobili igre poput Asphalt Xtreme i League of Legends, a mobilne igre su samo dio interesa kompanije Netflix kada je gaming u pitanju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI