PRAVO IZNENAĐENJE

NOVI THE WITCHER: Bit će temeljen na REDengineu

Autor Smartlife

CD Projekt Red iznenadio je najavom nove igre čime počinje nova saga

Izvor: CD Projekt Red

Igra The Witcher, koja je opčinila igrače svojom trilogijom, posebno trećim dijelom koji je doživio nekoliko reizdanja, poboljšanih verzija i dodatnih DLC-ova zbog popularnosti dobit će nastavak. Iako očekivano, ovo nitko nije očekivao baš u ovom trenutku, ali - dogodilo se.

The Witcher 3: Wild Hunt je izašao 2015. godine i godinama nakon toga tutnji gaming scenom i zvijezda je svih rasprodaja na svim platformama. Sedam godina kasnije dobili smo najavu nove igre za koju CD Projekt Red kaže da je nova saga i najava nove The Witcher franšize.

To znači više igara i nadamo se više zabave u odnosu na posrnuli Cyberpunk 2077 koji nikako da proradi kako je izdavač htio, iako je i ta igra oborila mnogobrojne rekorde - ali dok je još nitko nije igrao i svi su je kupovali baš na račun The Witcher slave studija i izdavača.

Izgleda da će igra i dalje biti temeljena na REDengineu kao i sljedeća Cyberpunk 2077 ekspanzija, a o datumu izlaska možemo samo nagađati i promašiti jer smo i na Cyberpunk 2077 čekali gotovo cijelo desetljeće.

Vjerujemo da će Henry Kavill odglumiti još koju The Witcher sezonu u Geraltovom oklopu dok ne vidimo tj. ne budemo igrali novu igru. Mršave detalje, potvrdu da neće biti samo Epic Store ekskulziva, ali i jednu sliku - to je sve što za sada imamo od službenih podataka o novoj The Witcher igri…

Podsjetimo se dosadašnjih The Witcher igara kroz galeriju i video filmove:

The Witcher: Monster Slayer - The Path is Calling
Izvor: Youtube

The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen
Izvor: Youtube

The Witcher 3: Wild Hunt
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI