EKOLOGIJA

EKOLOŠKE SEKSUALNE IGRAČKE: Izrađene su od reciklirane plastike

Autor Ivan Vukić

Danska marka Sinful osmislila je poseban užitak za ekološki orijentirane

Izvor: Sinful / Ferrari / Profimedia

Ohhcean je igračka za odrasle, a iza ovog cool naziva je i dobra priča, s naglaskom na zaštiti okoliša. Ekološki orijentirani ljubitelji seksualnih igračaka sigurno će uživati u dvostrukom užitku.

Osim za zabavu, Ohhcean (asocijacija na zadovoljstvo i ocean) spašava naš planet. Igračke su napravljene od reciklirane plastike iz oceana koja svake godine pravi sve veće probleme. Usput spomenimo i kako je Samsung novu Galaxy S22 seriju izradio od bačenih starih ribarskih mreža koje se koriste u oceanima za ribolov.

Izvor: Pixabay

Ekolozi će dakle uz Sinful Ohhcean uživati u seksualnim igračkama napravljenim od reciklirane oceanske plastike. Igračke se sastoje se štapića i dva vibratora koji su u potpunosti napravljeni od plastike prikupljene iz voda oko jugoistoka Azije.

Tanki sloj silikona prekriva proizvode kako bi bili vodootporni i ugodni. Sinful je radio sa švicarskom proizvodnom tvrtkom Tide koja je specijalizirana za pretvaranje otpadne plastike u proizvode.

Izvor: Sinful / Ferrari / Profimedia

Ide prikuplja plastiku s obala oko oceana, potoka i jezera na Tajlandu u suradnji s lokalnim ribarima. Za Ohhcean je tvrtka prikupila poklopce plastičnih boca koji su zatim oprani i usitnjeni u male komadiće prije nego što su prerađeni korištenjem obnovljive energije. Seks igračke su dostupne u raznim boja uključujući morski zelenu i kraljevski plavu.

Izvor: Sinful / Ferrari / Profimedia