Detektira se pokret

NINTENDO SWITCH SPORTS Igranje će biti još zabavnije

Autor Smartlife

Kuglanje i tenis su opet tu, zajedno s nekim vrlo zanimljivim rješenjima za nove sportove

Izvor: Nintendo

Najzabavnija sportska igra dobit će nastavak - Nintendo Switch Sports vratit će svoju ultrapopularnu Wii Sports igru među narod, ovog puta za igrače Nintendo Switch konzole.

Switch ima odvojive kontrolere koji detektiraju pokret, kao što je to imala Wii konzola, pa će igranje tenisa, kuglanje i drugi sportovi zahtijevati i pokrete ne samo rukama nego i tijelom kako bi se postigao što bolji rezultat - zabava je zajamčena.

Izvor: Nintendo

Nintendo Switch Sports je službeni naziv nove igre koja će se u prodaji naći 29. travnja 2022., a od 18. do 20. veljače održat će se javno online testiranje svih sportova u okviru igre, ali samo za korisnike koji imaju Nintendo Switch Online pretplatu.

Prema podacima koje je kompanija Nintendo objavila Joy-Con kontroleri su još bolji i precizniji od Wii kontrolera i moguće je istovremeno koristiti oba pa će igranje biti još kvalitetnije s tehničke strane, ali i zabavnije, što je igračima i najvažnije.

Ovog puta se kontroleri ne drže samo u rukama nego ih je moguće pričvrstiti i na noge ili nadlaktice kako bi se igrale igre poput sockera s ogromnom loptom, odapinjanja strijela, a tijekom 2022. godine stići će i brojni drugi sportovi koji će biti najavljeni naknadno.

Među sportovima na Nintendo Switch Sports naći će se prvo tenis, kuglanje, obaranje s platforme, badminton, odbojka i socker s velikom loptom koji će se moći igrati solo, u lokalu na istoj konzoli s više prijatelja, ali i online kroz Nintendo sistem uz nasumično spajanje ili organizirane partije s prijateljima. Naravno, kao i uvijek u Nintendo univerzumu svaki igrač će moći igrati sa svojim Mii čovječuljkom.

Igra će dobiti dva besplatna ažuriranja - na ljeto i u jesen – što će donijeti nove sportove, među kojima je i golf, a tada će stići i dodaci za pričvršćivanje kontrolera na različite dijelove tijela. Nintendo Wii Sports je jedna od najpopularnijih igara ikada i bez obzira na to što se isporučivala s Wii konzolom ostala je prepoznatljiva kao jedna od najzabavnijih u modernom gamingu, a “prodana“ je tj. isporučena u 83 milijuna kopija.

Nintendo Switch Sports
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI