EPIC GAMES

VJERUJTE NAM, UŽIVAT ĆETE Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Autor Smartlife

Sve je odlično - gameplay, prezentacija i svaki drugi aspekt

Izvor: Playtonic games

Nakon napornog radnog dana opustite se uz igru čiji je izdavač Team17, ekipa koja je zaslužna za čuveni Worms serijal. U pitanju je platforma otvorenog svijeta s velikim, prelijepim nivoima koje možete istraživati kada želite - Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

Yooka je zeleni dinosaurus, a Laylee slijepi miš velikog nosa. Ovaj avanturistički duo spreman je napraviti pravi kaos oko sebe. Korištenjem specijalnih poteza ova dva heroja će rješavati veliki broj zagonetki i platformskih izazova u potrazi za Pagies, zlatnoj nagradi koja služi da se otključa i proširi zadivljujući novi svijet u kojem se nalazite.

Svaki svijet na ovom putu prepun je čudnih stvorenja, zamki i izazova poput bitki s glavnim likovima, mini-igara, kvizova i igara za više igrača.

Namijenjena za igru s kontrolerom

Igra nije previše zahtjevna i osim procesora Core i5 druge generacije treba vam 8 GB memorije i DirectX 11 grafička kartica, s naglaskom da je igra zamišljena za igru s kontrolerom a ne preko miša i tipkovnice.

Obavezno pogledajte galeriju slika i video – podsjeća li vas Yooka-Laylee and the Impossible Lair na Super Marija u njegovom 3D svijetu?

Yooka-Laylee - Launch Trailer | PS4
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI